Από εργάτης σε αυτοκινητοβιομηχανία πήρε μεταγραφή στην Άρσεναλ

Το πρώτο απόκτημα της Άρσεναλ κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν είναι ακριβώς αυτό που θα περιέγραφε κανείς ως… μεταγραφή αεροδρομίου.

Το αντίθετο μάλιστα, καθώς οι «κανονιέρηδες» αποφάσισαν να επενδύσουν σε έναν 20χρονο ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι τώρα στην έβδομη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος και την παντελώς άσημη Χέντνεσφορντ Τάουν.

Ο λόγος για τον Κοέν Μπράμαλ, ο οποίος καλύπτει τη θέση του αριστερού μπακ και εργαζόταν, μέχρι πρότινος, ως εργάτης σε αυτοκινητοβιομηχανία και έπαιζε ποδόσφαιρο ως χόμπι.

«Είναι ένα νοητικό τεστ: αγαπάς αρκετά το ποδόσφαιρο; Είσαι έτοιμος να παλέψεις για να δείξεις ότι είσαι για ανώτερο επίπεδο; Παίκτες όπως ο Ζιρού και ο Κοσιελνί (σ.σ. οι δύο Γάλλοι της Αρσεναλ ξεκίνησαν από ερασιτεχνικές ομάδες) πέρασαν αυτό το τεστ», δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ, δικαιολογώντας την απόφασή του να υπογράψει τον 20χρονο παίκτη, ο οποίος αρχικά θα ενταχθεί στην ομάδα νέων του συλλόγου.

Οσο για τον ίδιο τον Μπράμαλ, όπως είναι λογικό δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του.

Τον περασμένο μήνα απολύθηκε από το εργοστάσιο της Μπέντλεϊ όπου εργαζόταν, στην πολη Κρου, και «… σκέφτηκα ότι πρέπει να βρω γρήγορα κάτι άλλο. Την επόμενη ημέρα όμως, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι θέλει να με δοκιμάσει η Αρσεναλ», εξήγησε ο ίδιος στο τηλεοπτικό δίκτυο “Sky Sports”.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Λήξη συναγερμού στην Αλαμπάμα – Συνελήφθη ο δράστης

Οι πρώτες εικόνες από την ομηρία σε τράπεζα στην Αλαμπάμα – ΦΩΤΟ

Διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ κατά του Τραμπ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ