Γιουρόπα Λιγκ – Τα αποτελέσματα των αντιπάλων των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Ακολουθεί εβδομάδα ευρωπαϊκών αναμετρήσεων και πιο συγκεκριμένα οι ρεβάνς των ελληνικών ομάδων στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τις αντιπάλους του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ να επικρατούν στις αναμετρήσεις των πρωταθλημάτων τους.

Η αντίπαλος των «πράσινων», Μπρόντμπι διέλυσε την Άαρχους με 7-0, ενώ με νίκη έρχεται στην Τούμπα η Ντιναμό Τιφλίδας που νίκησε με 4-2 τη Τσκινβάλι.

Επτά γκολ για την Μπρόντμπι

Σκοράροντας κατά βούληση, η Μπρόντμπι συνέτριψε εκτός έδρας την Άαρχους με 7-0 και φαίνεται πως περιμένει με «άγριες διαθέσεις» τον Παναθηναϊκό, στην ρεβάνς του 3-0 για τα πλέι οφ του Europa League.

Η αναμέτρηση έγινε στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Δανίας και τα τέρματα της αντιπάλου των «πρασίνων», σημείωσαν οι Χιουλσάκερ (41`, 63`, 69`), Μουχτάρ (45`), Βίλτσεκ (24`), Πούκι (47` πέναλτι) και Μπάκμαν (39` αυτογκόλ). Να σημειωθεί, πάντως, ότι η Ααρχους έπαιζε από το 15ο λεπτό με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Χοτζανιάσοβ.

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ χρησιμοποίησε τους Ρένοβ, Χέρμανσον, Λάρσον, Κρόνε, Ρέκερ, Νέργκαρντ, Φίρι (56` Χολστ), Χιουλσάκερ, Μουχτάρ, Βίλτσεκ (56` Ουρένα), Πούκι (71΄ Γιάκομπσεν). 

Νίκη και για τη Ντιναμό Τιφλίδας

Με εκτός έδρας νίκη 4-2 επί της Τσκινβάλι, συνέχισε η Ντιναμό Τιφλίδας τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Γεωργίας.

Για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ του Europa League σκόραραν οι Τσιντσάτζε (18΄ με πέναλτι), Κιτεϊσβίλι (36΄), Φερέιρα (68΄) και Παπουνασβίλι (71΄).

Μετά από τρεις αγωνιστικές, η Ντιναμό έχει επτά βαθμούς και προπορεύεται στην κατάταξη, μαζί με την Τσικούρα.

Διαβάστε επίσης:

Ντιναμό Τιφλίδας – ΠΑΟΚ 0-3 – Τελικό

Παναθηναϊκός – Μπρόντμπι 3-0 – Τελικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ