Μηλιός: Έκπληκτος που η κυβέρνηση αγνοεί αποφάσεις δικαστηρίων

Μηλιός: Έκπληκτος που η κυβέρνηση αγνοεί αποφάσεις δικαστηρίων

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής του τομέα Οικονομικών, Γιάννης Μηλιός, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, για τις απολυμένες καθαρίστριες, τις ευρωεκλογές και την υποψηφιότητά του.

«Είμαι απόλυτα έκπληκτος, η κυβέρνηση να παραβιάζει και να αγνοεί ακόμα και αποφάσεις δικαστηρίων. Υπάρχει απόφαση πρωτοδικείου άμεσα εκτελεστή, για επαναπρόσληψη των καθαριστριών», σχολίασε αρχικά ο κ. Μηλιός και συνέχισε:

«Η επίσημη απάντηση είναι η μη απάντηση. Προσπαθούν να κωλυσιεργήσουν μέχρι να περάσουν οι εκλογές για να αγνοήσουν μετά και επισήμως τη δικαστική απόφαση. Είναι κρίμα να έχουν διάθεση και χρήμα να δίνουν στην ολιγαρχία και από την άλλη μεριά, αυτές οι χαμηλόμισθες γυναίκες, ακόμα και όταν δικαιώνονται από το δικαστήριο, να βρίσκονται έκθετες, να βρίσκονται στο δρόμο».

«Εμείς ήμαστε το κόμμα που έχει αναδείξει το ναζιστικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής, ακόμα και τότε που κυβερνούσε ο Μπαλτάκος και άνθρωποι από μεγάλα κανάλια του κέντρου, λέγανε ότι υπάρχει μια σοβαρή Χρυσή Αυγή που μπορεί να συγκυβερνήσει με τη Νέα Δημοκρατία. Εμείς είμαστε το κόμμα του Μανώλη Γλέζου, δεν έχουμε καμία σχέση με τον φασισμό», πρόσθεσε.

«Απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους πολίτες να αναλογιστούν τη σημασία που έχει η ψήφος τους. Πρέπει να καταλάβουν οι άνθρωποι ότι δεν είναι αντισυστημική δύναμη ο φασισμός. Είναι το βραχύ χέρι των πιο σκοτεινών εκδοχών αυτού του συστήματος. Μόνο με τη δημοκρατία την κοινωνική αλληλεγγύη, πάμε μπροστά», τόνισε ακόμα ο κ. Μηλιός.

«Εμείς συνεχώς επισημαίνουμε, δημοκρατία, διαφάνεια, διαδικασίες κοινωνικής συνοχής. Εμείς επιμένουμε. Η εναλλακτική λύση, είναι αριστερά. Αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, ανάπτυξη της εργασίας, νομιμότητα. Εισοδήματα αξιοπρέπειας, γι αυτό επιμένουμε στην επαναφορά του κατώτατου μισθού. Έχουμε μια ατζέντα στον αντίποδα του φασισμού αλλά και στον αντίποδά της κυβέρνησης», συνέχισε.

«Εμείς καλούμε τους ανθρώπους να συνταχθούν μαζί μας σε ένα κίνημα Δημοκρατίας, αξιοπρέπειας και νομιμότητας. Τα 751 ευρώ που είναι τεκμηριωμένη η θέση μας, το έχουν αποδεχθεί όλοι σχεδόν οι σύλλογοι των μικρομεσαίων και τα επιμελητήρια».

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Μπάχαλο με τις καθαρίστριες-Τι απαντά ο Μητσοτάκης και τι λέει ο δικηγόρος των καθαριστριών

ΒΙΝΤΕΟ-«Εμπαιγμό» καταγγέλλουν οι καθαρίστριες, κάνουν συμβολική κατάληψη

ΒΙΝΤΕΟ-Παράνομη η διαθεσιμότητα των καθαριστριών του υπ. Οικονομικών

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ