Ζωγράφου: Εικόνα ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό της 16χρονης και αποκαλυπτικές μαρτυρίες

Νέα στοιχεία για την υπόθεση ξυλοδαρμού 16χρονης μαθήτριας από έξι συμμαθήτριές της, στο επαγγελματικό λύκειο Ζωγράφου βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Μαθητές, μάρτυρες του περιστατικού, περιγράφουν το χρονικό της εν λόγω επίθεσης που έλαβε χώρα στις τουαλέτες του σχολείου. Σε φωτογραφία – ντοκουμέντο μάλιστα, φαίνεται τούφα μαλλιών μαθήτριας, που φέρεται να εμπλέκεται στον ξυλοδαρμό του θύματος.

Σύμφωνα με τους μαθητές που μίλησαν στην εκπομπή “Tlive” στον ALPHA, η νεαρή που φέρεται να είναι το θύμα του ξυλοδαρμού από τις έξι συμμαθήτριες της βρισκόταν ήδη στον χώρο της τουαλέτας, όταν τα συγκεκριμένα κορίτσια έφτασαν στο σημείο.

Πως ξεκίνησε ο καβγάς ανάμεσα στις μαθήτριες στο Ζωγράφου

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο διαπληκτισμός ξεκίνησε με το 16χρονο θύμα να σπρώχνει την μια από τις μαθήτριες που παρευρίσκονταν στον χώρο της τουαλέτας. “Η μια κοπέλα που ήταν μέσα καθόταν μπροστά στην πόρτα και το ‘θύμα’ την έσπρωξε για να βγει και έτσι άρχισε ο τσακωμός”, είπε μάρτυρας του περιστατικού.

Όπως αποκαλύπτει νεαρός μαθητής που έσπευσε στην τουαλέτα λόγω της φασαρίας που άκουσε, είδε “δύο κοπέλες να τραβούν η μια τα μαλλιά της άλλης”. Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας, ότι η μια εκ των δύο άφησε τα μαλλιά της άλλης, ωστόσο το θύμα δεν σταματούσε.

“Συνέχισε και το τραβούσε με μίσος, έπεφταν συνέχεια τούφες”, κατέληξε.

Μάλιστα, με βάση το ρεπορτάζ λέγεται ότι επενέβη καθηγητής για να χωρίσει τα δύο κορίτσια. Όταν όμως ζήτησε στα εμπλεκόμενα πρόσωπα του επεισοδίου αυτού να πάνε στο γραφείο, η 16χρονη ήταν η μόνη που αρνήθηκε.

Μία μαθήτρια του επαγγελματικού Λυκείου Ζωγράφου μίλησε για το προφίλ του 16χρονου θύματος, υποστηρίζοντας ότι “ήταν μια κοπέλα που δεν της έδιναν σημασία στο σχολείο…”.

Στο βίντεο που ακολουθεί διακρίνεται φωτογραφία μαθητών, η οποία τραβήχτηκε μετά την συμπλοκή των μαθητριών στις τουαλέτες, με τούφες από τα μαλλιά της μιας από τις έξι μαθήτριες που λέγεται ότι χτύπησαν το θύμα.

Να σημειωθεί ότι η 16χρονη μαθήτρια αναγκάστηκε να νοσηλευτεί μετά τον ξυλοδαρμό. Αφορμή για τον άγριο καβγά φαίνεται πως ήταν ο διαπληκτισμός με μία συμμαθήτριά της για τις θέσεις στη σχολική αίθουσα.

Η μητέρα του θύματος πήγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα έξι μέρες έπειτα από το περιστατικό και προχώρησε σε καταγγελία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ