Ζωγράφου: 27χρονη συλληφθείσα συμμετείχε και στην συμμορία με τα καλάσνικοφ – Την φώναζαν «πιπίλα»

Μία εκ των συλληφθέντων για την υπόθεση των συμμοριών που είχαν ως ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες στου Ζωγράφου, φέρεται να συμμετείχε και στη συμμορία των βιαστών με τα καλάσνικοφ, σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως.

Η 27χρονη συνελήφθη μαζί με έναν άνδρα στην Πρέβεζα, στο πλαίσιο των ερευνών για την εξάρθρωση των συμμοριών στην Πολυτεχνειούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Mega, η εν λόγω γυναίκα ήταν ενταγμένη στον ευρύτερο κύκλο των ληστών με τα καλάσνικοφ που έδρασαν την περίοδο 2010 – 2011. Τα μέλη της συγκεκριμένης σπείρας εισέβαλαν σε σπίτια των Νοτίων Προαστίων και παρενοχλούσαν γυναίκες.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι σε μια τουλάχιστον περίπτωση, η συλληφθείσα βρισκόταν μέσα στο σπίτι όταν οι δράστες κακοποίησαν μία ένοικο.

Η 27χρονη ήταν γνωστή με το ψευδώνυμο «πιπίλα» ακριβώς γιατί τότε που δρούσε η συμμορία με τα καλάσνικοφ ήταν μικρή σε ηλικία.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της 27χρονης βρέθηκαν αποκόμματα από δημοσιεύματα της εποχής, τα οποία αναφέρονταν στους βιασμούς των ληστών. Όπως θεωρούν από την αστυνομία, κρατούσε αυτά τα αποκόμματα για ενθύμιο.

Επιπλέον, κατά την έρευνα εντοπίστηκε και ένα υποπολυβόλο, ενώ στο όνομά της ήταν καταχωρημένο το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της συμμορίας για να κάνουν εφόδους. Εκτιμάται ότι είχε ενεργό ρόλο στη συμμορία στην Πολυτεχνειούπολη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ