Ζωγράφου: Τα μέλη των συμμοριών «διαφήμιζαν» την δράση τους στο Tik Tok – ΦΩΤΟ με όπλα και ναρκωτικά

Τα μέλη των συμμοριών που διέπρατταν ληστείες, κλοπές και διακινούσαν ναρκωτικά, δεν δίσταζαν να διαφημίζουν την δράση τους στο Tik Tok. Έχοντας ως στρατηγείο τους τις φοιτητικές εστίες στου Ζωγράφου, όπου κάποιοι διέμεναν και μόνιμα, σκορπούσαν τον τρόμο στους φοιτητές και σε όσους έβαζαν στο στόχαστρό τους.

Δημοσίευαν τις φωτογραφίες τους με όπλα, ναρκωτικά και χρήματα, χωρίς κανέναν δισταγμό στην πλατφόρμα, σε μία προσπάθεια να διαφημίσουν την ισχύ τους. Υπερηφανεύονταν για την εγκληματική δράση τους.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται φωτογραφίες και στιγμιότυπα από βίντεο που βρέθηκαν στην τηλεφωνική συσκευή ενός εκ των κατηγορουμένων.

Σε μία φωτογραφία αποτυπώνεται ένα άγνωστο άτομο να βρίσκεται μέσα στην φοιτητική εστία έχοντας στην κατοχή του ένα πιστόλι:

Μέλος του κυκλώματος διαφημίζει στο Tik Tok ότι έχει στην κατοχή του ένα ασημί πιστόλι.

Σε στιγμιότυπα από βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο Tik Tok διακρίνονται δύο άτομα εντός της εστίας. Έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Ο ένας κρατάει μονόκαννη καραμπίνα και ο δεύτερος ένα πιστόλι. Στο τραπέζι είναι τοποθετημένη μεθαμφεταμίνη και πλήθος χαρτονομισμάτων των 50 ευρώ.

Σε άλλη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Tik Tok διακρίνεται ένας εκ των κατηγορουμένων να κρατάει δύο πιστόλια. Έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και επιβαίνει σε μία Mercedes.

Σε άλλη φωτογραφία μέσα στην φοιτητική εστία καταγράφοντται άγνωστο χρηματικό ποσό, δύο πιστόλια και μαύρα γάντια.

Ζωγράφου όπλα

Δύο εκ των κατηγορουμένων βρίσκονται έξω από την Πανεπιστημιούπολη κρατώντας όπλα στα χέρια τους.

Στις παρακάτω εικόνες από βιντεοληπτικό υλικό, διακρίνεται άγνωστο άτομο να έχει στη μέση του ένα ασημί πιστόλι και να κινείται στους διαδρόμους της Πανεπιστημιούπολης. Το συγκεκριμένο βίντεο δημοσίευσαν στο Tik Tok για επίδειξη ισχύος.

 

Ζωγράφου όπλα

Ένας εκ των κατηγορουμένων επιβαίνει σε μοτοσικλέτα, εντός του προαύλιου χώρου της Πανεπιστημιούπολης. Στη μέση του φέρει ένα πιστόλι, όπως φαίνεται στις εικόνες.

Zωγράφου όπλα 3

Πλήθος χαρτονομισμάτων, μέσα σε τσαντάκι στήθους. Πιθανόν πρόκειται για μέρος της λείας των μελών της συμμορίας από κάποια ληστεία. Και αυτή τη φωτογραφία την δημοσίευσαν στο Tik Tok.

ζωγράφου χρήματα

Άγνωστος επιβαίνει σε μία μαύρη Mercedes, που βρίσκεται σταθμευμένη στο προαύλιο της Πανεπιστημιούπολης.

Κατηγορούμενοι βρίσκονται στο μπαλκόνι της εστίας και έχουν στην κατοχή τους ένα πιστόλι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ