Ζωγράφου: «Ξέρω τι παιδί έχω μεγαλώσει και το πιστεύω» λέει η μητέρα της δόκιμης αστυνομικού

Την εκτίμησή της ότι η κόρη της δεν εμπλέκεται με τις συμμορίες που διέπρατταν ληστείες και διακινούσαν ναρκωτικά, με ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες στου Ζωγράφου, διατύπωσε η μητέρα της δόκιμης αστυνομικού.

Η μητέρα της 22χρονης μίλησε στην εκπομπή του Live News για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε προκειμένου να μεγαλώσει την κόρη της, από τη στιγμή που έχασε τον σύζυγό της.

«Έχω μεγαλώσει τα τρία αυτά παιδιά μόνη μου. Ήταν 5, 3μιση και 2 ετών όταν έχασα τον άνδρα μου και προσπάθησα πολύ για να αναθρέψω τρία καλά παιδιά», αναφέρει.

Όπως τονίζει η μητέρα της 22χρονης, «έχουν ειπωθεί πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Το παιδί μου δεν έμενε στις εστίες, έμενε στο σπίτι μας, όπου ήρθαν οι αστυνομικοί έλεγξαν και δεν βρήκαν κάτι μεμπτό».

Και συνέχισε:  «Τις επόμενες μέρες η κόρη θα ορκιζόταν και τώρα όλα είναι στον αέρα. Ξέρω τι παιδί έχω μεγαλώσει και το πιστεύω».

Η ίδια ανέφερε ότι η κόρη της ήθελε από μικρή να μπει στην Αστυνομία καθώς και ο πατέρας της ήταν αστυνομικός. «Είχε περάσει πρόσφατα και σε δεύτερη πανεπιστημιακή σχολή, έπαιζε ποδόσφαιρο, είναι δραστήριο παιδί, αλλά δεν πιστεύω ότι είχε τέτοιες εμπλοκές», λέει η μητέρα της 22χρονης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ