Ζωγράφου: Σε διαθεσιμότητα η δόκιμη αστυνομικός

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε η δόκιμη αστυνομικός, η οποία φέρεται να ενημέρωνε τα μέλη των συμμοριών που δρούσαν με ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες στου Ζωγράφου για τις επιχειρήσεις της αστυνομίας.

Σε βάρος της 22χρονης διατάχθηκε, παράλληλα, η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, όπως ανακοίνωσε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι τέθηκε σε διαθεσιμότητα δόκιμος αστυφύλακας, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος της, για διάπραξη ποινικών αδικημάτων», αναφέρεται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Νωρίτερα σήμερα, η δόκιμη αστυνομικός ήταν μεταξύ των επτά συλληφθέντων στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου που αφέθηκαν ελεύθεροι. Οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο και σε βάρος τους έχουν σχηματιστεί δύο δικογραφίες.

«Πρόσεχε τον εαυτό σου και τους φίλους» – Το τηλεφώνημα της δόκιμης αστυνομικού στον σύντροφό της

Η 22χρονη φέρεται να έχει σχέση με έναν από τους Αλβανούς κακοποιούς που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης.

Χθες, το enikos.gr μετέδωσε νέες πληροφορίες για την δόκιμη αστυνομικό, αποκαλύπτοντας μία τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον σύντροφό της, πριν από οκτώ μήνες. Η Αστυνομία επρόκειτο να κάνει έρευνα στις φοιτητικές εστίες αλλά η ίδια είχε προλάβει να ειδοποιήσει τον σύντροφό της, με αποτέλεσμα τα μέλη της συμμορίας να εξαφανιστούν έγκαιρα πριν φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις.

Στη συνομιλία, σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη είχε πει στον σύντροφό της:

“Πρόσεχε, σήμερα, πρόσεχε πολύ”. “Τι να προσέχω, ρε;” της απάντησε εκείνος. “Άκου που σου λέω, πρόσεχε τον εαυτό σου και πρόσεχε και τους φίλους”, φέρεται να είπε η δόκιμη αστυνομικός στον κακοποιό φίλο της, όπως προκύπτει από τις συνομιλίες που άκουγαν οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στις πολύμηνες έρευνες.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στου Ζωγράφου, συνελήφθησαν 32 μέλη των συμμοριών αυτών και ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στη διάπραξη 29 ληστειών καθώς και σε πλήθος συναλλαγών διακίνησης ναρκωτικών ουσιών έχοντας ως έδρα και ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ