Δημήτρης Σούρας: Σκορπίσαμε την τέφρα της Μάρθας Καραγιάννη στη θάλασσα στο Κερατσίνι

Στη θάλασσα, στο Κερατσίνι, σκόρπισαν την τέφρα της Μάρθας Καραγιάννη οι φίλοι της αγαπημένης ηθοποιού, πραγματοποιώντας την τελευταία επιθυμία της.

Όπως γνωστοποίησε ο Δημήτρης Σούρας, ψυχίατρος και στενός φίλος της Μάρθας Καραγιάννη, η ίδια είχε μεγαλώσει στο Κερατσίνι και ήταν επιθυμία της η τέφρα της να σκορπιστεί εκεί.

«Η τελευταία επιθυμία της Μάρθας ήταν να σκορπίσουμε την τέφρα. Αυτό έγινε στο Κερατσίνι, το πού ακριβώς δεν ξέρω να σας πω. Πήγαμε σε ένα απόμερο μέρος, ήταν ένα πολύ μικρό λιμανάκι, εκεί πήγαμε η Ντόρα Δούμα κι εγώ, κανένας άλλος, και κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε», ανέφερε ο Δημήτρης Σούρας στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Απαντώντας σε ερώτημα για την επιλογή της περιοχής, ο ίδιος εξήγησε: «Εκεί μεγάλωσε η Μάρθα, η Μάρθα γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Κερατσίνι. Εκεί ήταν το σπίτι της, τα παιδικά της χρόνια, εκεί πήγε σχολείο. Αυτή ήταν η επιλογή της».

«Ρίξαμε την τέφρα της στη θάλασσα, δυσκολευτήκαμε να ανέβουμε στα βράχια, εγώ και η Ντόρα κάναμε μαζί την κίνηση», πρόσθεσε ο Δημήτρης Σούρας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ