Ζωγράφου: Πώς δρούσαν τα μέλη των συμμοριών – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από ληστεία σε σούπερ μάρκετ

Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα βίντεο ντοκουμέντο με τη δράση μελών των συμμοριών που είχαν ως ορμητήριο την φοιτητική εστία στου Ζωγράφου. Οι δράστες καταγράφονται να διαπράττουν ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Παλαιό Φάληρο, στις 29 Ιουλίου.

Τέσσερα άτομα φτάνουν με μοτοσικλέτες στη Λεωφόρο Αμφιθέας. Οι δύο, φορώντας κράνη, μπαίνουν στο κατάστημα και ακινητοποιούν την υπάλληλο και έναν πελάτη. Ο ένοπλος κακοποιός αφαιρεί τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή και ο δεύτερος φυλάει “τσίλιες”. Στη συνέχεια φεύγουν τρέχοντας και επιβιβάζονται στις μοτοσικλέτες που οδηγούν τα δύο άλλα μέλη της συμμορίας.

Έπειτα από έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τη μια μηχανή στον Νέο Κόσμο. Με τη βοήθεια δικυκλιστών της ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν έναν 26χρονο από την Αλβανία, ενώ ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει.

Λίγες ώρες αργότερα, εντοπίστηκε η δεύτερη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν στη ληστεία. Ήταν εγκαταλελειμμένη έξω από την φοιτητική εστία στον χώρο της Πολυτεχνειούπολης.

Έπειτα από έρευνες της αστυνομίας, συλλαμβάνονται ακόμη δύο μέλη της συμμορίας. Ο ένας εντοπίστηκε στην περιοχή της Ακρόπολης και ο δεύτερος στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, που μετέδωσε το σχετικό βίντεο, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στου Ζωγράφου, συνελήφθη και ο τέταρτος ληστής, ο οποίος βρισκόταν μέσα στη φοιτητική εστία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ