Ζάκυνθος: Από αιμορραγικό πνευμονικό οίδημα ο θάνατος του 20χρονου τουρίστα – Τι έδειξε η νεκροψία

Αιμορραγικό πνευμονικό οίδημα «δείχνει» το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών για τον 20χρονο Βρετανό, ο οποίος έχασε την ζωή του ενώ διασκέδαζε σε γνωστό κλαμπ του Λαγανά, στη Ζάκυνθο, το βράδυ της Κυριακής. Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία που προκάλεσε το πνευμονικό οίδημα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ΕΡΤ. Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένονται περίπου σε δύο μήνες.

Ζάκυνθος: «Ήταν κατάλευκος και έτρεμε» – Συγκλονιστική μαρτυρία για τον θάνατο του 20χρονου τουρίστα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 20χρονος τουρίστας έχασε τις αισθήσεις του, ενώ βρισκόταν μέσα στην πισίνα του κλαμπ. Θαμώνας τον είδαν να επιπλέει στο νερό και έσπευσαν να τον βγάλουν έξω, ενώ ο ναυαγοσώστης του έκανε ΚΑΡΠΑ. Οι νοσηλευτές, που διαθέτει η επιχείρηση, προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στην ζωή και με απινιδωτή, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Λίγη ώρα αργότερα, έφτασε στο σημείο ένα ιδιωτικό ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 20χρονο Βρετανό στο νοσοκομείο Ζακύνθου. Ωστόσο, εκεί, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ζάκυνθος: Μυστήριο με τον θάνατο του 20χρονου Βρετανού τουρίστα – Η πισίνα είχε βάθος μόλις 80 εκατοστά

Μια από τις εργαζόμενες στο μαγαζί, είδε νωρίτερα τον 20χρονο να μπαίνει στην πισίνα. Παρατήρησε, ότι ήταν πολύ ωχρός και έτρεμε και κατάλαβε πως «κάτι δεν πάει καλά». Λίγο μετά, τον είδε να επιπλέει στο νερό.

Σημειώνεται πως η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου πραγματοποιεί έρευνες για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες ο νεαρός Βρετανός έχασε την ζωή του μέσα στο κλαμπ. Στο πλαίσιο αυτό, λαμβάνει καταθέσεις από τον υπεύθυνο του καταστήματος και εργαζομένους, ενώ εξέτασε και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κατάστημα πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας, καθώς διαθέτει ναυαγοσώστη, σεκιούριτι, ακόμα και νοσηλευτές.

Τραγωδία στην Ζάκυνθο: Νεκρός 20χρονος Βρετανός σε κλαμπ στον Λαγανά

«Ήταν κατάλευκος και έτρεμε» – Συγκλονιστική μαρτυρία για τον θάνατο του 20χρονου τουρίστα

Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο πισίνα κλαμπ, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο 20χρονος Βρετανός τουρίστας, στον Λαγανά, στη Ζάκυνθο. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης περιέγραψε στην κάμερα τα όσα διαδραματίστηκαν χθες το βράδυ στο μαγαζί, όπου βρισκόταν ο 20χρονος και η παρέα του για να διασκεδάσουν σε ένα από τα πιο διάσημα πάρτι του νησιού.

Ο 20χρονος ανασύρθηκε νεκρός από την πισίνα, σε σημείο όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, το βάθος ήταν μόλις 80 εκατοστά. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του κλαμπ, έτρεξαν να του κάνουν ΚΑΡΠΑ, ενώ έφεραν και απινιδωτή, όμως ο 20χρονος δεν είχε ενδείξεις ζωής. «Δεν έβγαλε καθόλου νερό, ήταν ήδη νεκρό το παιδί», δηλώνει ο επιχειρηματίας στο Ionian. Ο άτυχος νέος διακομίστηκε με ιδιωτικό ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Η μπαργούμαν τον είδε και της έκανε εντύπωση το άσπρο του χρώμα. Είναι κατάλευκος και τρέμει και αυτό της κάνει εντύπωση. Μέχρι να βάλει 1-2 ποτά, ο νεαρός έχει βγει ήδη έξω, δεν ξέρω ποιος τον έχει βγάλει, ο νοσοκόμος λέει ότι τον έβγαλε αυτός και τον κρατούσε μία κοπέλα στα χέρια του. Η εκτίμηση του νοσοκόμου είναι ότι είναι νεκρός», λέει αρχικά ο ιδιοκτήτης του κλαμπ. Περιγράφει στη συνέχεια ότι «φεύγει ο νοσοκόμος να πάρει απινιδωτή και ό,τι χρειάζεται και έρχομαι εγώ και ξεκινάω ΚΑΡΠΑ. Βλέπω ότι δεν υπάρχει ένδειξη ζωής. Παρόλα αυτά έχει έρθει το νοσηλευτικό προσωπικό, του βάζει οξύμετρο και βλέπουμε ότι δεν υπάρχει ένδειξη. Συνεχίζουμε ΚΑΡΠΑ, του κάνουμε απινιδωτή τρεις φορές και παράλληλα τον έχουμε βάλει στο καρότσι επάνω για να μπει στο ασθενοφόρο και να τον πάει στο νοσοκομείο Ζακύνθου».

«Δεν έβγαλε καθόλου νερό, ήταν ήδη νεκρό το παιδί. Αύριο περιμένουμε τα αποτελέσματα της νεκροψίας. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Είμαι 40 χρόνια σε αυτό το επάγγελμα, πρώτη φορά μου συμβαίνει», καταλήγει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ