Ύβρεις και ένταση στη δίκη της «μαύρης χήρας» της Αργολίδας – ΒΙΝΤΕΟ

Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Τρίπολης, κατά την είσοδο της 38χρονης «μαύρης χήρας» της Αργολίδας, Δήμητρας Βούλγαρη, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία του 42χρονου συζύγου της, Θανάση Λάμπρου.

Η μικρή κόρη του ζεύγους, την οποία είχαν φέρει στο δικαστήριο οι συγγενείς του θύματος, ξέσπασε σε φωνές και λυγμούς καθώς βρέθηκε αντιμέτωπη με τις αλληλοκατηγορίες μεταξύ των δύο οικογενειών, οι οποίοι χρησιμοποίησαν βαριές ύβρεις και κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια. Το μικρό κορίτσι δεν άντεξε την ένταση και έτρεξε να ξεφύγει.

Οι συγγενείς της κατηγορουμένης επιτέθηκαν με ύβρεις εναντίον της μητέρας της κατηγορουμένης, λέγοντας φράσεις όπως «το παιδί μας το τρώνε τα σκουλήκια», ενώ εκείνη απάντησε «να πάτε να πνιγείτε».

Η 38χρονη Δήμητρα Βούλγαρη, κατηγορείται ότι σκότωσε με δύο σφαίρες, σε κεφάλι και κοιλιά, τον άτυχο ναυτικό με τον οποίο έχει μια κόρη, σε σπίτι φίλου τους, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας στην Αργολίδα, στις 8 Δεκεμβρίου 2014.

«Δεν τον σκότωσα εγώ! Δεν είχα κίνητρο. Θα αποδειχθεί η αθωότητά μου», υποστηρίζει η 38χρονη, εμμένοντας στην αρχική της θέση, ενώ πριν από περίπου έξι μήνες, προσπάθησε να ανατρέψει το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο την παραπέμπει σε δίκη.

«Ουδέποτε ομολόγησα τον φόνο» επιμένει, ακυρώνοντας για ακόμα μία φορά την αρχική ομολογία της, τον Ιούλιο του 2015, ομολογία για την οποία ισχυρίζεται ότι αποσπάστηκε κάτω από έντονες πιέσεις από τους αστυνομικούς και έπειτα από εξαντλητική ανάκριση. Τότε, και αφού εμφανιζόταν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», εκλιπαρώντας όσους γνώριζαν κάτι να μιλήσουν, για να αποκαλυφθεί ο φονιάς, φέρεται ότι είχε ομολογήσει ενώπιον των ανδρών της Ασφαλείας Ναυπλίου, που σύμφωνα με την ίδια, την ανέκριναν επί 21 ώρες: «Ναι, εγώ το έκανα. Τελειώνετε τώρα, ρε παιδιά, χαράζει. Αφήστε με να φύγω, να απολαύσω αυτήν την υπέροχη μέρα» λέγεται ότι είχε πει.

Η Βούλγαρη, είχε καταθέσει μήνυση εναντίον δύο αστυνομικών της Ασφάλειας Ναυπλίου και κατά παντός υπευθύνου, ισχυριζόμενη ότι απέσπασαν την ομολογία της εν μέσω βασανιστηρίων.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: arcadiaportal.gr

Διαβάστε επίσης:

«Έρημη» πόλη η Αθήνα – ΦΩΤΟ

Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στη Συγγρού – Ελεύθεροι σκοπευτές στο Ωνάσειο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ