Υπόθεση ψευτογιατρού: Έρευνα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Εντολή για να διερευνηθεί η ενδεχόμενη ύπαρξη μαύρου χρήματος στην υπόθεση του 66χρονου «ψευτογιατρού» από τα Καλύβια, έδωσε ο επικεφαλής της Αρχής κατά του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

Ψευτογιατρός: Έτσι «ψάρευε» πλούσιους πελάτες – Η βίλα του Γερμανού συνεργάτη του στο Κέιπ Τάουν

Η αυτεπάγγελτη παρέμβαση του κ. Βουρλιώτη, ήρθε μετά τα δημοσιεύματα αλλά και τις ανακοινώσεις της αστυνομίας για την κίνηση ποινικής διαδικασίας σε βάρος του φυσικοθεραπευτή, ο οποίος εμφανίζεται να εξαπατούσε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας και άλλες νευρολογικές παθήσεις, υποσχόμενος δήθεν πρωτοποριακή θεραπεία έναντι μεγάλων χρηματικών ποσών.

Σε περίπτωση που η Αρχή διαπιστώσει παράνομες ενέργειες, θα διαταχθεί η δέσμευση της περιουσίας των εμπλεκομένων προσώπων. Πάντως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα dikastiko.gr, νομικές πηγές εκτιμούν, ότι η ενημέρωση της Αρχής θα έπρεπε να είχε γίνει αρμοδίως και μάλιστα προ πολλού, όταν δηλαδή ξεκίνησε η έρευνα σε βάρος του ψευτογιατρού (μια υπόθεση το 2016 και μια το 2020) ώστε να μην υπάρχει η δυνατότητα -ενδεχομένως- να εξαφανιστούν στοιχεία.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ