Νίκος Βερλέκης: Το λάθος στην ταυτότητά του και η «κατάρα»

Για το λάθος στην ταυτότητά του, την αντίληψή του για τη ζωή και την καριέρα του μίλησε ο Νίκος Βερλέκης, αποκαλύπτοντας και ένα αστείο περιστατικό σε μια παράσταση στην οποία συμμετείχε.

Νίκος Βερλέκης: Η Ειρήνη Παπά ίσως έπρεπε να «φύγει» πια

«Η ταυτότητά μου γράφει 20 Γενάρη ενώ είμαι γεννημένος 17 Γενάρη. Παρόλα αυτά μέχρι πριν από πέντε χρόνια γιορτάζαμε τα γενέθλιά μου στις 20 Γενάρη. Έβλεπα μονίμως στον ύπνο μου μια γιαγιά η οποία μας είχε ξεγεννήσει ας πούμε η μαμή του χωριού, η οποία μου έλεγε ”θα πεθάνεις του Αγίου Αντωνίου”. Της έλεγα ”γιατί να πεθάνω του Αγίου Αντωνίου; Γιατί με καταριέται;” και μου λέει κάποια στιγμή ”θα το πάρω πίσω”», είπε στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ, εξηγώντας γιατί η ταυτότητά του γράφει διαφορετική μέρα γέννησης από την πραγματική.

«Άρχισα να ψάχνω στο χωριό την ληξιαρχική πράξη γέννησης μου. Έβαλα μια κοπέλα να ψάχνει και κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο και μου λέει ”Το βρήκα. Είσαι γεννημένος 17 Γενάρη, δηλαδή του Αγίου Αντωνίου”», ανέφερε.

Ο Νίκος Βερλέκης τόνισε ότι τα παιδιά στα χωριά παρατηρώντας τα ζώα, μαθαίνουν γρηγορότερα τι σημαίνει αρσενικό και θηλυκό από τα παιδιά της πόλης: «Τα παιδιά στα χωριά μεγαλώνουν με τα ζώα και είναι ελεύθερα και πιο υποψιασμένα».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει κάνει και τη δουλειά του αγρότη κοντά στον πατέρα του και εκτιμά ότι μπορεί να κάνει το χόμπι επάγγελμα, ενώ δήλωσε: «Καμιά φορά λέμε ότι κάνουμε πάρα πολύ δύσκολη δουλειά. Δύσκολες δουλειές είναι τα χωράφια και τα κομπρεσέρ, εμείς είμαστε προνομιούχοι. Μπορούμε να κάνουμε χόμπι και δουλειά μαζί».

Ο Νίκος Βερλέκης είπε ότι δεν θα μπορούσε να θυσιαστεί για το επάγγελμα: «Αν δεν έκανα μεγάλη καριέρα είναι γιατί το επέλεξα εγώ. Πίστευα ότι οι στιγμές που μπορεί να μου χαρίσει η ζωή δεν μπορούσε να μου τις χαρίσει η τηλεόραση, το θέατρο, ο κινηματογράφος. Θεωρώ ότι το επάγγελμα καταπιέζει την ζωή. Δεν μπορώ να θυσιαστώ για το επάγγελμα. Έχω αφήσει δουλειές για να ακολουθήσω μια γυναίκα και είπα όχι θα ακολουθήσω αυτό τον άνθρωπο» πρόσθεσε, ενώ ανέφερε κατηγορηματικά πως δεν το έχει μετανιώσει.

Σημείωσε, επίσης, ένα αστείο περιστατικό όπου ξεγέλασε μια θαυμάστρια η οποία τον μπέρδεψε με τον Λάκη Κομνηνό: «Είχε μπει μια κυρία στο καμαρίνι και μου λέει ”Καλησπέρα σας κύριε Κομνηνέ ένα αυτόγραφο θα μου δώσετε” λέω ”βεβαίως”. Πήρα μια φωτογραφία μου έγραψα το όνομά μου και μου λέει ”το καμαρίνι του κύριου Βερλέκη” και της λέω ”δίπλα”».

Ο Νίκος Βερλέκης υπογράμμισε, ακόμη, ότι έχουν υπάρξει φορές που έμεινε εκτός δουλειάς συνειδητά αλλά και παρά τη θέλησή του ενώ είπε: «Αυτά που λένε πολλοί ότι έχω 16-17 προτάσεις για δουλειά εγώ δεν τα πιστεύω. Επειδή ζω σε αυτόν το χώρο ξέρω πόσες προτάσεις γίνονται και που γίνονται».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ