Υπόθεση Lamanif – Με μηνύσεις απαντά η 30χρονη: Εγώ είμαι σε δύσκολη θέση, οι άλλοι παίρνουν δημοσιότητα

Η 30χρονη που εμπλέκεται στην υπόθεση με τον 24χρονο ράπερ Lamanif πέρασε στην αντεπίθεση και υπέβαλε τη Δευτέρα δύο μηνύσεις. Η γυναίκα στρέφεται κατά του 24χρονου τον οποίο καταγγέλλει για συκοφαντική δυσφήμηση και μήνυσε για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και έναν άλλο ράπερ στον οποίο έδωσε το ροζ βίντεο και αυτός το ανέβασε στο διαδίκτυο.

“Οι ισχυρισμοί περί αφέντρας είναι συκοφαντικοί, είναι προσβλητικοί, είναι αισχρά ψέματα, όπως και οι εκβιασμοί που υποτίθεται ότι του έκανα. Ποτέ δεν τραβήχτηκε βίντεο εν αγνοία του, ίσα-ίσα ο ίδιος το ζήτησε. Αυτή τη στιγμή εμένα καταστρέφεται η ζωή μου, συμβουλεύομαι ψυχολόγο και αυτός κάθε μέρα γίνεται και πιο διάσημος. Είχαμε μία σχέση πριν από έναν χρόνο για λίγο καιρό. Διακόψαμε γιατί έχουμε διαφορετικές προτιμήσεις. Πέρασε ένας χρόνος. Το μόνο λάθος που έκανα και το παραδέχομαι είναι ότι έστειλα αυτό το βίντεο σε έναν παιδικό μου φίλο, χωρίς να ξέρω ότι θα το διακινήσει. Του το ζήτησα μάλιστα να μην το διακινήσει. Από εκεί και πέρα η κατάσταση εκτροχιάστηκε. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα γίνει όλο αυτό. Δεν ήξερα ότι υπήρχε κόντρα από πίσω”, είπε η 30χρονη.

“Δεν περίμενα ότι θα συμβεί αυτή η ιστορία. Εγώ έστειλα ένα βίντεο σε έναν παιδικό μου φίλο, που είμαι και εγώ μέσα και ξαφνικά ξύπνησα μία μέρα και έχει γίνει όλο αυτό. Μήνυσα υπέβαλα σε δύο ράπερ, τα ονόματα θα τα μάθετε… Θα ήμουν πρόθυμη να ζητήσω συγγνώμη για το λάθος μου, αλλά από τη στιγμή που με κατηγορεί για εκβιασμό, ότι ανήκω σε κύκλωμα, ότι είμαι αφέντρα… απαιτώ εγώ συγγνώμη. Ουδέποτε ζήτησα χρήματα, καμία μορφή εκβιασμού… Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι στη μέση και δέχομαι πυρά από παντού. Μόνο εγώ είμαι σε δύσκολη θέση, οι άλλοι παίρνουν δημοσιότητα”, πρόσθεσε.

“Κάναμε μήνυση κατά του ράπερ Lamanif για συκοφαντική δυσφήμιση, γιατί όλα αυτά που έχει διαδώσει είναι συκοφαντικά. Και κατά του έτερου ράπερ, ο οποίος επεξεργάστηκε με τη μορφή της διακίνησης τα προσωπικά ευαίσθητα δεδομένα χωρίς την άδεια μας”, ανέφερε ο δικηγόρος της.

Το μεγάλο παζάρι για το ροζ βίντεο – To sms που αντάλλαξε η “αφέντρα” με ανταγωνιστή του ράπερ

Η Realnews αποκάλυψε την Κυριακή τα μηνύματα που αντάλλαξε μέσω Ιnstagram η 30χρονη «αφέντρα» με τον διάσημο ράπερ, στον οποίο έστειλε το αποκαλυπτικό βίντεο. «Ε, στείλε ρεεε. Μη μου κόψεις τα καλά. Με τις στάχτες. Στείλε, ρε, μη μασάς. Στείλε το καλό», της έγραφε εκείνος, με την 30χρονη να του απαντά: «Γνώμη μου, μην τον κάνεις διάσημο χωρίς λόγο! Αν τον ανεβάσεις, μόνο διάσημο θα τον κάνεις». Ο μουσικός συνεχίζει: «Ρε, θα το κόψω να μη φαίνεται, σε ικετεύω, στείλε. Ο,τι χάρη θέλεις, δεν μπορώωω», της γράφει.Όπως υποστηρίζει η 30χρονη, μιλώντας στην «R» μέσω του δικηγόρου της, πρόκειται για έναν παιδικό φίλο της, που πρόδωσε την εμπιστοσύνη της. «Στις αρχές Φεβρουαρίου 2021, κάποιος παιδικός μου φίλος, ράπερ επίσης, μου ζήτησε επιτακτικά και συνεχόμενα να του δώσω το βίντεο από περιέργεια. Δέχθηκα πολύ μεγάλη πίεση, του έστειλα το επίμαχο βίντεο και του έκανα συστάσεις να μην ανέβει», λέει χαρακτηριστικά η 30χρονη. Μάλιστα προτίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να στραφεί νομικά τόσο κατά του διάσημου μουσικού και παιδικού φίλου της, υποβάλλοντας μήνυση για διαρροή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, όσο και κατά του Lamanif, για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση, αφού, όπως υποστηρίζει, δεν τον εκβίασε ζητώντας του χρήματα για να μη δημοσιοποιήσει το βίντεο.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ