Ξάνθη: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 49χρονης μητέρας – «Έκλαιγε στο λεωφορείο…»

Από τη Δευτέρα 15 Μαΐου αγνοείται η 49χρονη Ανιφέ Κιαζήμ Ογλού από την Ξάνθη, η οποία δεν επέστρεψε ποτέ από την εργασία της εκείνη την ημέρα.

Τα ίχνη της Ανιφέ Κιαζήμ Ογλού, χάθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Μαΐου, όταν επέστρεφε στο σπίτι της, όπου μένει με τον σύζυγό της και τον 7χρονο γιο τους.  Ο σύζυγός της δήλωσε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» πως ποτέ δεν έφτασε στο σπίτι τους και φοβάται τα χειρότερα για τη ζωή της.

«Έκλαιγε γοερά στο λεωφορείο…»

Μία μαρτυρία στην εκπομπή για την εξαφάνιση της 49χρονης σοκάρει. Τηλεθεάτρια μίλησε για τη μέρα που η Ανιφέ ταξίδεψε με λεωφορείο από την Ξάνθη στο χωριό της λίγο πριν χαθεί: «Σε όλη τη διαδρομή έκλαιγε γοερά και δεν μπορούσαμε να τη συνεφέρουμε. Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Έλεγε συνεχώς για τη φτώχεια και την πείνα που βίωνε στην οικογένειά της, αφού δεν εργάζονταν ούτε αυτή, ούτε ο σύζυγός της λόγω αναπηρίας», ανέφερε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

Την ίδια εικόνα της απογοητευμένης γυναίκας έχουν και οι αστυνομικοί. Για τον εντοπισμό της πραγματοποίησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Μαχαλά, μέχρι και τον ποταμό Νέστο, όπου πήγαινε για ψάρεμα με τον άντρα της.

Στις έρευνες συμμετείχαν αστυνομικοί, εθελοντές και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά του Ερυθρού Σταυρού, χωρίς όμως να εντοπιστεί κάποιο ίχνος της.

«Η αστυνομία δεν ψάχνει…»

Ο σύζυγος της αγνοούμενης μητέρας πιστεύει πως οι αστυνομικοί δεν κάνουν έρευνες για τη γυναίκα του και εμφανίστηκε αγανακτισμένος: «Δεν γύρισε ακόμα, ούτε είχαμε κάποιο νέο. Δεν βγαίνω έξω γιατί φοβάμαι να περάσω από το Μαχαλά. Εκεί νομίζω πως έγινε ό,τι έγινε. Τρέχω αριστερά και δεξιά μόνος μου, χωρίς καμία βοήθεια. Δεν έχω ούτε λεφτά, ούτε ζωή πλέον. Η αστυνομία μόνο σταματάει στο δρόμο και ρωτάει, αλλά κανένας δεν ανοίγει το στόμα του. Δεν με ενημερώνουν κι εμένα… Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, μόνο ο Θεός ξέρει. Το μόνο που θέλω είναι να είναι ζωντανή. Αν είναι κάπου η σύζυγός μου και με ακούει, θα ήθελα να της πω: “Σε αγαπάω πάρα πολύ γυναίκα μου, δεν κοιμάμαι καθόλου τα βράδια, δεν τρώω καλά, μόνο καφέ και τσιγάρα.” Είμαστε δεκατρία χρόνια παντρεμένοι, γιατί να τη χτυπήσω τώρα; Εγώ φοβάμαι το Θεό…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ