Ξάνθη: Σάλος στο twitter με οδηγό λεωφορείου που ζήτησε σε κοπέλα να κατέβει επειδή… φορούσε τοπάκι – ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από επεισόδιο που σημειώθηκε σε λεωφορείο στην Ξάνθη. Ο οδηγός του λεωφορείου ζήτησε από ένα κορίτσι να κατέβει από το λεωφορείο επειδή φορούσε ένα… τοπάκι, με την ίδια και τον φίλο της να αντιδρούν και να βιντεοσκοπούν το επεισόδιο.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο twitter, ακούγεται το ζευγάρι των νεαρών να λέει πως τους ζητήθηκε να κατέβουν από το λεωφορείο για δήθεν “προκλητικό ντύσιμο” της νεαρής γυναίκας.

Όταν τα δύο παιδιά ρώτησαν ποιο είναι το πρόβλημα, ο οδηγός τους απάντησε ότι “έκανε απλά μια σύσταση“, ωστόσο, ζήτησε εκ νέου από την κοπέλα να κατέβει από το λεωφορείο χωρίς να δίνει περαιτέρω εξηγήσεις.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της λογομαχίας που είχε ο οδηγός με το ζευγάρι, αντέδρασε μόνο μία άλλη κοπέλα που επέβαινε στο λεωφορείο.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στα social media και έχει ήδη ξεπεράσει τις 45.000 προβολές, ενώ πολλοί είναι εκείνοι οι χρήστες που κάνουν λόγο για ακραία σεξιστική συμπεριφορά από την πλευρά του οδηγού του λεωφορείου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ