Βόλος: Στον ανακριτή ο 33χρονος για το τροχαίο που οδήγησε στον θάνατο του βρέφους – Στο μικροσκόπιο το υλικό από κάμερες

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο 33χρονος οδηγός της μηχανής που παρέσυρε τον παππού που κρατούσε το βρέφος στην αγκαλιά του με αποτέλεσμα το μωράκι να βρει φρικτό θάνατο. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στον Βόλο το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα εξεταστεί και το υλικό από τις κάμερες της οδού Ιάσονος, το οποίο ζητήθηκε από την αστυνομία.

Βόλος: «Πεθαίνει το μωρό» – Η συγκλονιστική μαρτυρία του οδηγού ταξί που μετέφερε το βρέφος στο νοσοκομείο

Συγκεκριμένα, υλικό από κάμερες ζητήθηκε από την είσοδο της οδού Ιάσονος, μέχρι και το σημείο του τροχαίου στην συμβολή με την οδό Αντωνοπούλου προκειμένου να ελεγχθεί η οδηγική συμπεριφορά του 33χρονου, πριν παρασύρει με την μηχανή του τον 53χρονο παππού, που κρατούσε στα χέρια του το μωρό. Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα την Κυριακή και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα. Ο ίδιος ήταν σε σοκ και εξήγησε μόνο, ότι είδε τον παππού του βρέφους ξαφνικά μπροστά του και φρενάρισε. Στην Εισαγγελία δεν είχε κατατεθεί μέχρι χθες το πόρισμα της εξέτασης του αλκοτέστ , στο οποίο υποβλήθηκε, όπως αναφέρει το magnesianews.gr.

Το τροχαίο έγινε στις 10 το βράδυ του Σαββάτου όταν ο παππούς προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο με το παιδί στην αγκαλιά.

Τραγωδία στον Βόλο: «Δεν έτρεχα, κόρναρα στον παππού γιατί βρισκόταν στη μέση του δρόμου» λέει ο 33χρονος οδηγός

Ο 53χρονος τραυματίστηκε και το παιδί εκσφενδονίστηκε στο πεζοδρόμιο . Η 45χρονη γιαγιά του βρέφους, άρπαξε το παιδί από τον δρόμο και μπήκε αμέσως σε ταξί, ο οδηγός του οποίου είχε σταματήσει για να δει τι συνέβη.

Ο οδηγός ειδοποίησε το ΕΚΑΒ για να παραλάβει τους τραυματίες. Ο Διευθυντής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών κινητοποίησε νευροχειρουργούς, χειρουργούς, αναισθησιολόγους και παιδιάτρους, ενώ σε δεύτερο χρόνο έφτασαν στο νοσοκομείο οι γονείς του παιδιού.

Βόλος: Πώς έγινε το τραγικό τροχαίο με θύμα το βρέφος – Τι υποστηρίζει ο οδηγός της μηχανής και τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

«Σώστε το παιδάκι μας»

Η γιαγιά του παιδιού φώναζε «σώστε το παιδάκι μας», ενώ ο παππούς που είχε σπασμένα πλευρά ήταν σχεδόν λιπόθυμος.

Το βρέφος οδηγήθηκε στην ανάνηψη και επί 1,5 ώρα προσπαθούσαν να το επαναφέρουν στη ζωή.  Έπειτα από ανακοπή στον αξονικό, χάθηκε κάθε ελπίδα και τελικά στις 23:40 ξεψύχησε.

Η νεκροψία έδειξε πως το 3,5 μηνών κοριτσάκι, έφερε βαριές κακώσεις στο κεφάλι.

Βίντεο δείχνει τον παππού

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα παράλληλα, φαίνεται, ότι ο παππούς δεν ήταν δίπλα στο αυτοκίνητο αλλά προσπάθησε να περάσει τον δρόμο έχοντας στην αγκαλιά του το παιδί. Στέκεται και εκείνη την ώρα τον χτυπά η μηχανή.

«Άκουσα ένα μπαμ, βγήκα έξω», λέει αυτόπτης μάρτυρας στο MEGA ενώ το τραγικό συμβάν έγινε μπροστά στους γονείς. Αμέσως στο σημείο μαζεύτηκε κόσμος που Οι γονείς και οι παππούδες είχαν βγει έξω οικογενειακά για φαγητό και κανείς δεν περίμενε το κακό που θα τους συνέβαινε.

Συγκλονισμένος ο πατέρας

Ο πατέρας του βρέφους δήλωσε ότι «Είμαι συντετριμμένος εγώ και η οικογένειά μου. Δεν υπάρχουν λόγια. Έχουμε δικηγόρο και έχει αναλάβει όλα τα διαδικαστικά. Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ