Βόλος: «Πεθαίνει το μωρό» – Η συγκλονιστική μαρτυρία του οδηγού ταξί που μετέφερε το βρέφος στο νοσοκομείο

Από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, έχασε τη ζωή του το τεσσάρων μηνών βρέφος από τον Βόλο, το οποίο έπεσε από τα χέρια του παππού του όταν αυτός παρασύρθηκε από μοτοσυκλέτα.

Ο οδηγός ταξί, που μετέφερε το άτυχο μωρό μαζί με την γιαγιά του στο Νοσοκομείο, περιγράφει στον ΑΝΤ1, τις στιγμές αγωνίας που έζησε.

Συγκεκριμένα μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ο Δρόσος Εξαμιλιώτης μεταξύ άλλων δήλωσε ότι όταν έφτασε στο σημείο του δυστυχήματος, το πλήθος που βρισκόταν συγκεντρωμένο εκεί φώναζε «πεθαίνει το μωρό».

«Στο σημείο υπήρχε πολύ κόσμος μαζεμένος, ένας άνθρωπος χτυπημένος, ένα μηχανάκι πιο πέρα στραπατσαρισμένο. Φτάνοντας στο σημείο ακριβώς που έγινε με σταμάτησε ο κόσμος απο δεξιά, λέγοντας πεθαίνει το μωρό, πεθαίνει το μωρό. Βγήκε από το παρακείμενο σουβλατζίδικο μία κυρία σε έξαλλη κατάσταση με ένα μωράκι φανερά σημάδια άπνοιας, μελανιασμένο», είπε συγκεκριμένα ο οδηγός του ταξί.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Προσπάθησα να πάω όσο πιο γρήγορα γινόταν στα επείγοντα που δεν ήταν πολύ μακριά δηλαδή ο χρόνος άφιξης τα επείγοντα ήταν ένα λεπτό ενάμιση. Οι οδηγοί ήταν πολύ συνεργάσιμοι, ευαισθητοποιήθηκαν οι περισσότεροι, μου ανοίξαν δρόμο. Έδωσα κάποιες οδηγίες στην κυρία η οποία δεν ήταν σε κατάσταση να σκεφτεί λογικά πώς θα πάει στα επείγοντα. Έφτασα και φώναξα τους τραυματιοφορείς».

Οδηγός μηχανής: «Δεν έτρεχα, του κόρναρα και σάστισε»

Ο οδηγός της μηχανής ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς της Τροχαίας που τον συνέλαβαν, ότι ο 53χρονος πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του.

“Εκανα ελιγμό με την μηχανή για να τον αποφύγω, όμως δεν τα κατάφερα. Έχασα τον έλεγχο της μηχανής έπεσα και έμεινα τραυματισμένος στην άσφαλτο ενώ το μηχανάκι κινήθηκε για άλλα 70 με 100 μέτρα, μόνο του χωρίς αναβάτη”, είπε ο οδηγός της μηχανής.

«Δεν έτρεχα, πήγαινα κανονικά όπως όλοι στον δρόμο, εκείνος πετάχτηκε, του κόρναρα γιατί ήταν στη μέση και σάστισε (ο παππούς)», είπε στα συγγενικά του πρόσωπα, περιγράφοντας πως έγινε το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα το τεσσάρων μηνών μωράκι.

Ο 33χρονος οδηγός της μηχανής αύριο, αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ