Βόλος: Πέθανε από κορονοϊό πριν βαπτίσει το παιδί του – Σάββατο θα έκανε το εμβόλιο, την Πέμπτη νόσησε

Συγκλονίζει η ιστορία του 40χρονου από τον Βόλο, ο οποίος πέθανε από κορονοϊό ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χαλκίδας. Ο 40χρονος, που ήταν ιδιοκτήτης συνεργείου, δεν πρόλαβε να κάνει το εμβόλιο.

Είναι χαρακτηριστικό αυτό που αποκαλύπτει ο πεθερός του, ότι το Σάββατο ήταν να κάνει το εμβόλιο, αλλά την Πέμπτη νόσησε. Μάλιστα, ο άτυχος άνδρας ετοιμαζόταν για τον γάμο του και την βάπτιση του παιδιού του.

Βόλος: Την ώρα που η σύζυγος και το μωρό τους έπαιρναν εξιτήριο, ο 40χρονος διακομιζόταν στο νοσοκομείο

«Σάββατο ήταν να κάνει το εμβόλιο, την Πέμπτη αρρώστησε από covid. Tον πρόλαβε δηλαδή ο ιός. Δεν ήταν αρνητής, είχαν κρατήσει ημερομηνία για Σάββατο να κάνει μαζί με τη γυναίκα του, γιατί η γυναίκα του θήλαζε, έκανε το μωρό. Και δεν πρόλαβε…» είπε ο πεθερός του 40χρονου, όπως αναφέρει ο “Ταχυδρόμος“.

Όπως υπογραμμίζει ο πεθερός του 40χρονου, νοσηλεύτηκε όλη η οικογένεια από κορονοϊό. Το πλέον σοκαριστικό είναι ότι την ώρα που η σύζυγος του άτυχου άνδρα μαζί με το μωρό τους έπαιρναν εξιτήριο, ο ίδιος διακομιζόταν για νοσηλεία στην κλινική κορονοϊού στο Αχιλλοπούλειο, με βαριά συμπτώματα.

Έπειτα από μία εβδομάδα διασωληνώθηκε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, όταν όμως η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε μεταφέρθηκε στη Χαλκίδα, καθώς δεν υπήρχε κενό κρεβάτι στη ΜΕΘ κορονοϊού στον Βόλο.

«Νόσησε και η κόρη μου, το ξεπέρασαν όμως μαζί με το μωρό, που επίσης είχε νοσήσει. Νοσηλεύτηκαν δύο μέρες στο νοσοκομείο. Την ημέρα που γύρισε η γυναίκα του με το μωρό στο σπίτι, είχε εισαχθεί εκείνος εδώ στο νοσοκομείο Βόλου. Η γυναίκα του ερχόταν από τη Λάρισα στο σπίτι με το μωρό και αυτός πήγαινε στο νοσοκομείο Βόλου το ίδιο απόγευμα» , πρόσθεσε ο πεθερός του συντετριμμένος.

Υπογραμμίζεται πως ο άτυχος άνδρας τον περασμένο Αύγουστο έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Ετοιμαζόταν για τον γάμο του και τη βάπτιση του παιδιού του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ