Βόλος: «Ήταν χτύπημα – μήνυμα» – Τα πρώτα λόγια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου μετά την ισχυρή έκρηξη

Μεγάλες είναι οι υλικές ζημιές στο νυχτερινό κέντρο στον Βόλο, όπου άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό.

Η είσοδος του κέντρου καταστράφηκε, ενώ ζημιές έχουν προκληθεί σε επιχείρηση ένδυσης που βρίσκεται ακριβώς απέναντι και σε επιχείρηση συντήρησης σκαφών δίπλα.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα. Ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου «Πρεμιέρα» δήλωσε στην ιστοσελίδα, gegonota.news ότι ήταν χτύπημα – μήνυμα, προσθέτοντας πως δεν έχει εχθρούς.

Έκρηξη σε νυχτερινό κέντρο στον Βόλο

«Ήταν ένα χτύπημα, ένα μήνυμα, περιμένουμε τα νεότερα από την Αστυνομία. Σαν μαγαζί και σαν ιδιοκτήτες δεν έχουμε διαφορές με κανέναν σε όλη την Ελλάδα και περιμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας της Αστυνομίας για να καταλήξουμε κάπου», δήλωσε ο ιδιοκτήτης κ. Αναστασόπουλος.

Βόλος- έκρηξη- νυχτερινό κέντρο

Έως την Παρασκευή η επιχείρηση θα είναι έτοιμη να λειτουργήσει. «Προσπάθησαν να χτυπήσουν τη ναυαρχίδα των νυχτερινών κέντρων του Βόλου, τη ναυαρχίδα των νυχτερινών κέντρων της Θεσσαλίας. Δεν τα καταφέρανε, δεν θα τα καταφέρουνε, μέχρι εκεί», κατέληξε.

Η επαναλειτουργία της επιχείρησης από μεθαύριο Παρασκευή ανακοινώθηκε από τους ιδιοκτήτες και με ανάρτηση στα social media.

«Ξεσκονίζουν» τις κάμερες – Αναμένονται τα αποτελέσματα για τον εκρηκτικό μηχανισμό

Το υλικό του εκρηκτικού μηχανισμού εξετάζεται στα εργαστήρια της Αστυνομίας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι πυροτεχνουργοί που ήρθαν από την Λάρισα εντόπισαν ίχνη εκρηκτικής ύλης που εστάλη στα διαπιστευμένα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ στην Θεσσαλονίκη, από όπου αναμένονται τα αποτελέσματα, που θα φωτίσουν την έρευνα αναφορικά με την ποσότητα και τον τύπο της εκρηκτικής ύλης που χρησιμοποιήθηκε.

Σημειώνεται πως οι αστυνομικές Αρχές ξεσκονίζουν τις κάμερες των καταστημάτων της περιοχής, οι οποίες εκτιμάται πως έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών πριν από την επίθεση αλλά και προς ποια κατεύθυνση διέφυγαν αφότου τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Εξετάζεται το σενάριο οι άγνωστοι που ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας τη συγκεκριμένη «αποστολή», να μην σχετίζονται με την πόλη και να έφτασαν στον Βόλο αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ