Κρήτη: 3 θανατηφόρα τροχαία με 3 νεκρούς μέσα σε λίγες ώρες

Σοκάρει το γεγονός ότι μέσα σε λίγες μόνο ώρες έγιναν τρία θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα με τραγικό απολογισμό 3 νεκρούς στην Κρήτη.

Τροχαίο-σοκ στην Κρήτη: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες έπειτα από τη μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ στον ΒΟΑΚ

Σύμφωνα με το cretapost.gr τα τρία δυστυχήματα σημειώθηκαν στα Χανιά, στη Μεσαρά και στο Τυμπάκι. Τα θύματα είναι ένας 58χρονος, ένας 65χρονος και ένας 69χρονος. Ο ένας κατέληξε ακαριαία ενώ οι υπόλοιποι δύο υπέκυψαν στα βαρύτατα τραύματά τους στα νοσοκομεία της Κρήτης.

Το πρώτο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στον Αποκόρωνα Χανίων με θύμα έναν 65χρονο δικυκλιστή, το όχημα του οποίου υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του το απόγευμα της Δευτέρας.

Το δεύτερο τροχαίο – σοκ σημειώθηκε λίγο μετά τον κόμβο του Γαλατά, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά επί του ΒΟΑΚ, σε ένα σημείο “καρμανιόλα” που έχουν συμβεί πολλά τροχαία και στο παρελθόν.

Στο πρώτο αυτοκίνητο επέβαινε ζευγάρι ηλικιωμένων τουριστών από την Αγγλία, ενώ στο δεύτερο ένας ημεδαπός άνδρας 58 χρονών. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ο άνδρας εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του 58χρονου.

Ο άτυχος άνδρας απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το τρίτο τροχαίο, με θύμα έναν 69χρονο Βέλγο δικυκλιστή συνέβη στον δρόμο από το Τυμπάκι προς τον Κόκκινο Πύργο, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες η μηχανή εξετράπη της πορείας της και συγκρούστηκε με άλλη μηχανή.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τον 69χρονο στο Νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του το βράδυ της Δευτέρας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ