Βόλος: Εκτός εαυτού πολίτης επιτέθηκε σε εργαζομένους σε υποκατάστημα της ΔΕΗ

Αντιμέτωπες με την οργή ενός πολίτη ήρθαν στα τέλη της περασμένης εβδομάδας δύο γυναίκες, η μία προϊσταμένη στη ΔΕΗ και η δεύτερη υπάλληλος security στο υποκατάστημα της οδού Λαρίσης στον Βόλο.

Δεν επρόκειτο για ένα απλό φραστικό επεισόδιο, αλλά για ένα πολύ σοβαρό συμβάν, καθώς κλήθηκε η Αστυνομία για να επιβάλει την τάξη και να συλλάβει τον δράστη, ο οποίος προηγουμένως είχε σπάσει το προστατευτικό τζάμι μπροστά στο γραφείο της προϊσταμένης και είχε γρονθοκοπήσει την υπάλληλο – security, όταν παρενέβη προκειμένου να προστατεύσει την υπάλληλο που κινδύνευε με ξυλοδαρμό.

Ο δράστης διέφυγε από την έξοδο κινδύνου του κτιρίου και δεν κατέστη δυνατό να συλληφθεί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, taxydromos.gr.

Οι δύο γυναίκες μετέβησαν στο Νοσοκομείο Βόλου. Η υπάλληλος της εταιρείας Ασφαλείας δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες.

Η συνέχεια του συμβάντος θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες, καθώς η ΔΕΗ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του πολίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, ο πολίτης είχε μεταβεί στο υποκατάστημα, ζητώντας ενημέρωση για το πώς μπορεί να «επιστρέψει» ως καταναλωτής στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού από ιδιώτη πάροχο με τον οποίο είναι συμβεβλημένος.

Ενημερώθηκε για τα διαδικαστικά, όταν όμως πληροφορήθηκε από την υπάλληλο ότι θα πρέπει να διευθετήσει μία παλαιότερη οφειλή, ύψους 100 ευρώ, φέρεται να αντέδρασε έντονα. Αμφισβήτησε την οφειλή και άρχισε να «στολίζει» με διάφορα κοσμητικά επίθετα το προσωπικό.

Στο ισόγειο του κτιρίου το «θερμόμετρο» είχε χτυπήσει κόκκινο. Υπάλληλοι και καταναλωτές που περίμεναν να εξυπηρετηθούν έμειναν άναυδοι. Κλήθηκε η αστυνομία.

Ο εξαγριωμένος πολίτης άρχισε να κλωτσάει καρέκλες, έσπασε το προστατευτικό plexiglass μπροστά από το γραφείο της υπεύθυνης που του ζήτησε εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του, ενώ τη «νύφη» πλήρωσε η υπάλληλος ασφάλειας, η οποία παρενέβη για να μην επιτεθεί στην προϊσταμένη, όμως, γρονθοκοπήθηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ