Βόλος: 43χρονος τραυμάτισε τον ανιψιό του με κούπα – Ο καβγάς και η καταγγελία

Ένοχος κρίθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο στον Βόλο ένας 43χρονος, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης ενώ βρισκόταν στο σπίτι της μητέρας του στη Ν. Ιωνία με τον 15χρονο ανιψιό του, εκσφενδόνισε μια κούπα προς το μέρος του, με αποτέλεσμα να σπάσει και ένα κομμάτι να τραυματίσει στο πίσω μέρος του αυτιού το παιδί, που υποβλήθηκε σε τέσσερα ράμματα.

Ο άνδρας που συνελήφθη, καθώς κατηγορήθηκε για εξύβριση με λόγο και απλή ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, δικάστηκε και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 13 μηνών με αναστολή.

Ο άνδρας βρισκόταν το απόγευμα της Τετάρτης στο σπίτι της μητέρας του, όπου μένουν επίσης η αδελφή του και ο 15χρονος ανιψιός του.

Πώς βγήκε εκτός εαυτού ο 43χρονος

Κάποια στιγμή, ενώ έπιναν κρασί, ο κατηγορούμενος σηκώθηκε να βάλει ένα ξύλο στη σόμπα, παραπάτησε, έπεσε στη σόμπα και παραλίγο να κάνει ζημιά, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Τότε ο ανήλικος του είπε να προσέχει, μάλωσαν και ο 43χρονος πέταξε μια κούπα, η οποία έσπασε στην πόρτα του δωματίου και ένα κομμάτι πέτυχε τον ανήλικο στο πλάγιο μέρος του κεφαλιού, με αποτέλεσμα να γεμίσει αίματα.

Η μητέρα του τον πήγε στο νοσοκομείο όπου του έγινε συρραφή του τραύματος και στη συνέχεια αποχώρησε.

Μητέρα και γιός έκαναν καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και ο κατηγορούμενος, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, συνελήφθη προχθές το βράδυ.

Οδηγήθηκε στο Δικαστήριο, παραδέχτηκε την πράξη του και ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι το παιδί δημιουργεί προβλήματα, ο ίδιος πέταξε την κούπα από τον θυμό του, αλλά δεν είχε πρόθεση να τον τραυματίσει.

Τελικά καταδικάστηκε σε φυλάκιση 13 μηνών με τη σύσταση του προέδρου του Δικαστηρίου να έχει άψογη συμπεριφορά όταν βρίσκεται στο σπίτι του.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές για χρήση ναρκωτικών και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ