ΒΙΝΤΕΟ-Στο έλεος της κακοκαιρίας η Ρόδος

 

ΒΙΝΤΕΟ-Στο έλεος της κακοκαιρίας η Ρόδος

 

Για μια ακόμη  φορά μέσα σε διάστημα λίγων μόλις εβδομάδων η Ρόδος δοκιμάζεται σκληρά από την κακοκαιρία που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 3 το απόγευμα.

Οι δρόμοι από το Φαληράκι μέχρι και την Κρεμαστή, μετατράπηκαν σε ποτάμια, εγώ τεράστια είναι τα προβλήματα που καταγράφονται και στην πόλη της Ρόδου, καθώς ο όγκος της βροχής που πέφτει ασταμάτητα, δημιούργησε ένα κυκλοφοριακό χάος.

Πολλές περιοχές στο νησί της Ρόδου βρίσκονται αυτή τη στιγμή χωρίς ρεύμα εξαιτίας των κεραυνών που έθεσαν εκτός λειτουργίας πολλές γραμμές, ενώ πολλά είναι επίσης και τα υπόγεια σπιτιών και καταστημάτων που έχουν πλημμυρίσει.

Η πυροσβεστική απεγκλώβισε πριν  δύο άτομα από αυτοκίνητο που είχε ακινητοποιηθεί στην περιοχή του ποταμού της Κρεμαστής, ενώ νέα επιχείρηση άντλησης υδάτων από πλημμυρισμένο υπόγειο ξενοδοχείου βρίσκεται αυτή την ώρα στην πόλη της Ρόδου και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ψαροπούλας και σε οικία στην περιοχή Σωτήρως στην Ιξιά.

Έντονη χαλαζόπτωση επίσης σάρωσε τις περιοχές Τρεις, Ιξιάς Ιαλυσού και Κρεμαστής.

Οι αρμόδιες αρχές πάντως συνιστούν εξαιρετική προσοχή σε όσους κινούνται με τα οχήματά τους αυτή την ώρα σημειώνοντας ότι καλό θα είναι οι μετακινήσεις να περιοριστούν στις απολύτως αναγκαίες.

 

 

Πηγή: rodiaki.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ