ΒΙΝΤΕΟ-Ασκούνης: Ο κόσμος κρυώνει, ποια προσωπικά δεδομένα;

ΒΙΝΤΕΟ-Ασκούνης: Ο κόσμος κρυώνει, ποια προσωπικά δεδομένα;

«Εμείς χθες πήγαμε στο τοπικό κατάστημα συγκεκριμένες καταστάσεις. Θέλω να πιστεύω ότι σήμερα θα γίνουν οι επανασυνδέσεις», δήλωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Κώστας Ασκούνης, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο κ. Ασκούνης υποστήριξε ότι σε κάθε δήμο η ΔΕΗ ξέρει ποια ονόματα πολιτών δεν έχουν ρεύμα, έχει κοπεί το ρεύμα τους. «Να μας δώσει, λοιπόν, αυτές τις καταστάσεις, να γίνει μία γρήγορη αντιπαραβολή από τα μητρώα που έχουμε εμείς και η εκκλησία», ανέφερε ο κ. Ασκούνης, τονίζοντας ότι επανήλθε χθες σε αυτό το θέμα.

«Η ΔΕΗ ισχυρίζεται ότι είναι προσωπικά δεδομένα», επεσήμανε ο κ. Ασκούνης, υπογραμμίζοντας το εξής: «Ο στόχος μας είναι ένας: Πως γρήγορα, άμεσα θα επανασυνδεθεί το ρεύμα αυτών των συμπολιτών μας που αδυνατούν, λόγω των οικονομικών προβλημάτων, να πληρώσουν το ρεύμα».

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ δήλωσε ότι από την πλευρά τους έγιναν δύο προτάσεις, που, όπως είπε, είναι οι εξής: «Μείωση της κιλοβατώρας, της τιμής του ρεύματος και η δημιουργία ενός ειδικού λογαριασμού από μεριάς της κυβέρνησης, για να καλύψει αυτές τις ανάγκες».

«Δεν μπορούμε να παίζουμε με τον πόνο του κόσμου, όταν ο κόσμος αυτή τη στιγμή κρυώνει», πρόσθεσε ο κ. Ασκούνης, τονίζοντας ότι τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρουν οι όποιες κόντρες, τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ