Βιασμός στον Κολωνό: Η 12χρονη θα κληθεί να αναγνωρίσει τον αστυνομικό – Τα νέα στοιχεία για την υπόθεση

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την φρικτή υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης, στον Κολωνό. Μεταξύ των προσώπων που είχαν συνομιλήσει με τον διαχειριστή των προφίλ της ανήλικης, είναι και ένας αστυνομικός όπως αποκαλύφθηκε χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο εν λόγω αστυνομικός υπηρετεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ. Από τις έως τώρα έρευνες, προκύπτει ότι ο ένστολος είχε επικοινωνία, μέσω της εφαρμογής, με το προφίλ της ανήλικης που φέρεται να είχε δημιουργήσει ο 53χρονος Ηλίας Μίχος.

Παραμένει αδιευκρίνιστο, μέχρι στιγμής, εάν όντως είχε συναντηθεί με την 12χρονη και εάν την είχε πληρώσει προκειμένου να την βιάσει. Αυτό είναι ένα ερώτημα που αναμένεται να απαντήσει το ίδιο το κοριτσάκι, το οποίο θα κληθεί να δει φωτογραφίες και να αναγνωρίσει τον εν λόγω άνδρα, όπως έχει συμβεί με άλλους κατηγορούμενους έως τώρα.

Σημειώνεται ότι χθες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος έδωσε εντολή για διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου για τον αστυνομικό που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. «Έδωσα εντολή ο αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του 12χρόνου κοριτσιού να τεθεί αμέσως σε πειθαρχικό έλεγχο», έγραψε ο κ. Θεοδωρικάκος σε ανάρτησή του στο Twitter.

Σε ό,τι αφορά στα όσα ειπώθηκαν περί εμπλοκής και δεύτερου αστυνομικού στην υπόθεση, πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν προκύπτει μέχρι στιγμής, ωστόσο ερευνάται το ενδεχόμενο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση εμφανιζόταν ως αστυνομικός σε ένα από τα ψεύτικα προφίλ που διατηρούσε.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ο συνήγορος της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε ότι έχει πληροφορίες για δύο αστυνομικούς που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο κ. Λύτρας μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι «εγώ το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θα έχουμε πολλές εκπλήξεις και πολλές συλλήψεις». Υπενθύμισε, ακόμη, πως «η μητέρα της 12χρονης μου έχει πει πως στο κατάστημα του 53χρονου σύχναζαν αστυνομικοί, εν ενεργεία και μη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ