Κολωνός – Ανδρέας Μικρούτσικος: Άγριος καβγάς στον αέρα με τον συνήγορο του 34χρονου

Ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη διάρκεια της εκπομπής Super Κατερίνα, όταν ο συνήγορος του 34χρονου μίλησε σχετικά με την εμπλοκή του πελάτη του στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή της όταν ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ισχυρίστηκε ότι από τις φωτογραφίες -οι οποίες υπάρχουν και στη δικογραφία- ο σωματότυπος της ανήλικης και τα εσώρουχα που φορούσε παρέπεμπαν σε μεγαλύτερη ηλικία και για αυτόν τον λόγο ο πελάτης του δεν ήταν σε θέση να αντιληφθεί ότι επρόκειτο για παιδί 12 ετών.

«Δεν έχετε δει τις φωτογραφίες αυτές» ανέφερε ο δικηγόρος με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά σε υψηλό τόνο: «Και δεν θέλουμε να τις δούμε. Έχω στο περιβάλλον μου κορίτσια 12 ετών που είναι 1.80. Τι σημαίνει αυτό; Ο νόμος είναι από τις φωτογραφίες;».

«Εμείς εννοείται δεν έχουμε στην κατοχή μας αυτές τις φωτογραφίες, ούτε θέλουμε» τόνισε η παρουσιάστρια.

Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί μεγάλη ένταση ανάμεσα στον δικηγόρο και τον Ανδρέα Μικρούτσικο καθώς ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος δεν απαντούσε στις ερωτήσεις της ομάδας της εκπομπής αλλά εξαπέλυε κατηγορίες εναντίον τους και εναντίον του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού.
«Έχεις μάθει να ακούς;» τον ρώτησε κάποια στιγμή εκνευρισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Με καλέσατε για να με ρωτήσετε ή για να ακούσω τη γνώμη σας;» απάντησε ο δικηγόρος ο οποίος αποκάλεσε «μνημείο της ελληνικής τηλεόρασης» τον παρουσιαστή.
Στη συνέχεια της σύνδεσης οι τόνοι ανέβηκαν ακόμη περισσότερο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να εκφράζει την οργή του: «Αυτά τα νομικίστικα αλλού. Έχουμε ένα παιδί βασανισμένο. Ντροπή! Ντροπή!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ