Θανάσης Κατερινόπουλος: Τι θα έκανα διαφορετικά αν χειριζόμουν την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις στην υπόθεση βιασμού ενός 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό. Την ώρα που η μεγάλη έρευνα των Αρχών είναι σε πλήρη εξέλιξη, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ Θανάσης Κατερινόπουλος υποστήριξε πως αν ο ίδιος χειριζόταν την υπόθεση θα άφηνε ασύλληπτη την μητέρα της 12χρονης για λίγες ημέρες ακόμη.

«Η ιστορία δεν έχει τελειώσει, θα μας απασχολήσει για μέρες ακόμα. Το κοριτσάκι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Όταν έμαθε ότι η μαμά προφυλακίστηκε, το παιδί προσωρινά θα “κλείδωσε” το στοματάκι του. Βέβαια δεν είναι να μιλήσει το παιδί, μιλούν τα στοιχεία», ανέφερε ο Θανάσης Κατερινόπουλος στην εκπομπή Happy Day.

«Πρόκειται για κύκλωμα, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Όταν το παιδί αυτό το πήγαιναν στον οίκο ανοχής ήταν κύκλωμα. Δεν είναι εύκολο να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και άλλα παιδιά Εκτιμώ ότι δεν μπορεί να αφορά μόνο ένα παιδί, αφορά και άλλα παιδιά, η υπόθεση», υπογράμμισε.

«Πολλά είδαν το φως της δημοσιότητας που δεν θα έπρεπε να βγουν γιατί μια προανάκριση για να είναι επιτυχημένη πρέπει να είναι μυστική. Αν τα στοιχεία σε βάρος της μάνας δεν ήταν ατράνταχτα ειδικά για το παιδί, δεν θα είχε συλληφθεί. Αν χειριζόμουν την υπόθεση θα προσπαθούσα με νύχια και με δόντια να την κρατήσω λίγες μέρες ακόμα στο περιθώριο για να μιλήσει το παιδί περισσότερο από όσο είχε μιλήσει», είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ