Κολωνός: Και αστυνομικός της ΓΑΔΑ στη λίστα με όσους συνομιλούσαν με το προφίλ της 12χρονης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News «υπάρχει ένας αστυνομικός που εμφανίζεται να συνομιλεί με την 12χρονη και γίνεται προσπάθεια να προσδιοριστεί εάν είχε και επαφές με το παιδί. Είναι νεαρής ηλικίας ο αστυνομικός και υπηρετεί στην ΓΑΔΑ».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν ο αστυνομικός φαίνεται να είχε εκτεταμένες συνομιλίες με την 12χρονη (σημειώνεται ότι τα προφίλ της είχε δημιουργήσει ο Μίχος και φέρεται να ήταν αυτός που τα διαχειριζόταν). Αναμένεται να διευκρινιστεί εάν θα κληθεί για έγγραφες εξηγήσεις ή θα δώσει κατάθεση, δηλαδή αν θα τοποθετηθεί με το υπόλοιπο κατηγορητήριο ο νεαρός αστυνομικός.

Προφυλακιστέοι οι δύο συλληφθέντες

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην 33η ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση του Κολωνού με θύμα βιασμού και μαστροπείας την 12χρονη μαθήτρια, οι δύο από τους τρεις άνδρες, που συνελήφθησαν με εντάλματα.

Για τον τρίτο, τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο σε μεγάλο νοσοκομείο υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα όποτε για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση θα αποφασίσει εντός των αμέσως επόμενων ημερών το Δικαστικό Συμβούλιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ