Κολωνός: Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ τους ισχυρισμούς της μητέρας της 12χρονης

Τους ισχυρισμούς της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό ότι η αστυνομία της είχε πει να έχει επικοινωνία με τον Ηλία Μίχο, που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη, διέψευσε η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, η μητέρα του νεαρού κοριτσιού εκβίαζε τον Ηλία Μίχο προκειμένου να της δώσει χρήματα, ώστε να μην τον καταγγείλει στην αστυνομία. «Θα πας 150 ευρώ πάλι σε φάκελο στο φαρμακείο απέναντι από τον φούρνο. Αυτά είναι τα τελευταία που ζητάω και φτηνά την έβγαλες με 450 ευρώ για να μην σε καταδώσω. Πολύ φτηνά. Στις 6 να τα έχεις εκεί. Μη στείλεις τίποτα εδώ. Αν δεν τα έχεις ως τις 6, θα σας πάρει όλους μαζί η μπάλα. Και τον γιο σου και την γυναίκα σου και τον (κενό) που σε κάλυπτε και πήγαινες στην αποθήκη με το παιδί μου», έγραφε ένα από τα SMS που φέρεται να έστειλε η μητέρα της 12χρονης στον 35χρονο κατηγορούμενο.

Μάλιστα η μητέρας της 12χρονη φέρεται να ισχυρίστηκε ότι «ο λόγος για τον οποίο απέστειλα το μήνυμα και έλαβα τα συγκεκριμένα ποσά ήταν γιατί με είχε ενημερώσει και καθοδηγήσει η αστυνομία να μην υποπτευθεί ο Ηλίας Μίχος ότι είχα προβεί σε καταγγελία».

Διαψεύδει την μητέρα της 12χρονης η  ΕΛ.ΑΣ

Η Αστυνομία διαψεύδει την μητέρα της 12χρονης, η οποία ισχυρίστηκε ότι οι αστυνομικοί της έλεγαν να ζητά χρήματα από τον Ηλία Μίχο για να βρίσκονται σε επαφή.

Σύμφωνα με τον Alpha, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως η προφυλακισμένη με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας έκανε ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που της ζήτησε να πράξει η Αστυνομία. Σημειώνουν πως ουδέποτε δόθηκε η εντολή στη μητέρα να προχωρήσει σε χρηματικές συναλλαγές με τον Ηλία Μίχο, αλλά ούτε και να έχει μαζί του τηλεφωνικές ή άλλους είδους επαφές.

«Το ακριβώς αντίθετο είπαμε στην μητέρα να κάνει. Την συμβουλέψαμε να μην κάνει τίποτα και να μην έχει επαφή με τον Μίχο» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ