Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση – Υπό έρευνα άλλες 2 καταγγελίες

Η υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει σοκ.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της 24χρονης, Θ. Ζιώγας, «σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση και την κλινική εικόνα της παθούσης προκύπτουν εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό, στο πρώτο και τρίτο τεταρτημόριο στη μεσότητα και από την εξέταση που έγινε, η ιατροδικαστής δεν αποκλείει να έχουν συμβεί ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία».

Ο δικηγόρος πρόσθεσε ότι «αναμένουμε τις ιστολογικές εξετάσεις και τις εξετάσεις ούρων, οι οποίες δεν έχουν έρθει ακόμα. Άρα αν πήρε υπνωτικό ή όχι δεν μπορεί να προκύψει από την εξέταση της ιατροδικαστού».

Συμπλήρωσε ότι «οι τοξικολογικές αναμένονται εντός της εβδομάδας. Αν βρεθούν ναρκωτικές ουσίες, τότε αλλάζει η κατηγορία».

Ο κ. Ζιώγας δήλωσε ακόμη ότι στο γραφείο του υπάρχουν καταγγελίες πως υπάρχει κύκλωμα που προωθεί γυναίκες σε πάρτι.

«Υπάρχουν στο γραφείο μου καταγγελίες δύο γυναικών για τις οποίες συζήτησα στην ανάκριση και τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας και θα διερευνηθούν εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον. Οι γυναίκες κατήγγειλαν ότι βιάστηκαν με τον ίδιο τρόπο. Η μία μιλάει για το 2016 και η άλλη για το 2018».

Ο ίδιος έκανε έκκληση σε όλες τις γυναίκες που υπέστησαν βία να βγουν χωρίς φόβο και να καταγγείλουν το γεγονός αυτό.

«Οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές λειτουργούν και θα υπάρξει εις βάθος διερεύνηση του θέματος αυτού» τόνισε ο κ. Ζιώγας.

Συγκλονίζει η 24χρονη για τον βιασμό – “Στο δωμάτιο θυμάμαι δύο άτομα”

Η 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, αποφάσισε να μιλήσει και να αποκαλύψει την ταυτότητά της, σε μια συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και το zougla.

“Όταν πήγα στο πάρτι με μια φίλη μου είδα κόσμο που δεν μου άρεσε. Λίγο κυριλέ. Το συζητήσαμε και αποφασίσαμε να καθίσουμε μόνες σε μια γωνία, μέχρι τη στιγμή που με κέρασαν ένα ποτό. Είχα πιει σαμπάνια και εκείνο που με κέρασαν δεν ήξερα τι είναι. Η φίλη μου ζήτησε να φύγουμε και εγώ σκέφτηκα “πρωτοχρονιάτικα να πάω πού;”. “Εσύ θα γυρίσεις στο σπίτι με την οικογένειά σου”, της είπα. “Εγώ δεν έχω κανέναν. Μόνο οι τοίχοι με περιμένουν”. Από την αστυνομία έμαθα ποιοι ήταν οι τρεις που με άρπαξαν στο ασανσέρ όταν προσπάθησα να πάω στο δωμάτιό μου” περιέγραψε η Γεωργία Μπίκα.
“Στο δωμάτιο θυμάμαι δύο άτομα, έχω εικόνα από τον έναν τον άνθρωπο τη στιγμή που είμαι εγώ στο κρεβάτι, και πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του. Ήταν από πάνω μου, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο, δεν είχα καμία απολύτως λειτουργικότητα, καμία απολύτως συνείδηση για κάτι που δεν είχα τη δύναμη να αποτρέψω. Όπως σηκώθηκα είδα κάτω το εσώρουχό μου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι είδα κάτι που δεν θυμάμαι να το έβγαλα. Καθώς γυρνάω στο δωμάτιο βλέπω αντρικά ρούχα και χάπια. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να βρίσκομαι στο δωμάτιο. Άρχισα να κλαίω και ντράπηκα. Θεωρώ ότι υπάρχει μια ομάδα που προσπαθεί να εκμεταλλεύεται κορίτσια ευάλωτα που θέλουν να βγουν, να πάνε στο μαγαζί τους, και τις οδηγούν σε αυτή την κατάσταση” λέει η 24χρονη.

“Προσπαθώ να βρω μια δικαίωση σε αυτό. Θέλω όποια κοπέλα ήταν σε εκείνο το πάρτι, εκείνη τη βραδιά, να μιλήσει, να πει ότι αυτός ο άνθρωπος, ο Μάνος, ήταν στο πάρτι γιατί ισχυρίζεται ότι δεν ήταν και να πουν ότι ήταν καλεσμένες από αυτόν τον άνθρωπο γιατί έχω μάθει ότι όσες κοπέλες πήγαιναν στα πάρτι, της καλεί ο συγκεκριμένος, αλλά και η ομάδα αυτή” τονίζει η 24χρονη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ