Συγκλονίζει η περιγραφή της 24χρονης που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στη Θεσσαλονίκη

Συγκλονίζει η συνέντευξη της 24χρονης που καταγγέλλει πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

Η 24χρονη κοπέλα αποφάσισε και μίλησε δείχνοντας το πρόσωπό της στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Στο παρακάτω βίντεο θα παρακολουθήσετε μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα που πρόβαλε η εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1.

“Στο δωμάτιο θυμάμαι δύο άτομα, έχω εικόνα από τον έναν τον άνθρωπο τη στιγμή που είμαι εγώ στο κρεβάτι, και πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του. Ήταν από πάνω μου, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο, δεν είχα καμία απολύτως λειτουργικότητα, καμία απολύτως συνείδηση για κάτι που δεν είχα τη δύναμη να αποτρέψω. Όπως σηκώθηκα είδα κάτω το εσώρουχό μου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι είδα κάτι που δεν θυμάμαι να το έβγαλα. Καθώς γυρνάω στο δωμάτιο βλέπω αντρικά ρούχα και χάπια. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να βρίσκομαι στο δωμάτιο. Άρχισα να κλαίω και ντράπηκα. Θεωρώ ότι υπάρχει μια ομάδα που προσπαθεί να εκμεταλλεύεται κορίτσια ευάλωτα που θέλουν να βγουν, να πάνε στο μαγαζί τους, και τις οδηγούν σε αυτή την κατάσταση” λέει η 24χρονη.

Δείτε την συγκλονιστική μαρτυρία της:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ