Βιασμός 22χρονης στον Τύρναβο: Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι ανήλικοι – Αρνούνται τη χρήση βίας

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση του ομαδικού βιασμού μίας 22χρονης από ανήλικους, στον Τύρναβο. Η νεαρή γυναίκα, που σύμφωνα με την μητέρα της πάσχει από νοητική υστέρηση, βρήκε την δύναμη να καταγγείλει στην αστυνομία τον εφιάλτη που βίωσε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν συλλήψεις.

Τύρναβος: Οι ανήλικοι βίαζαν την 22χρονη και ο φίλος τους… κατέγραφε σε βίντεο την φρίκη

Οι τέσσερις συλληφθέντες, ηλικίας 16 και 17 ετών, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα Λάρισας, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορία για κατάχρηση σε ασέλγεια σε άτομο ανίκανο. Στον 14χρονο συλληφθέντα απαγγέλθηκε κατηγορία για συνέργεια στην ανωτέρω πράξη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σημειώνεται ότι συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ αναζητείται ένας ακόμη ανήλικος για την βάρβαρη πράξη.

Τύρναβος: Τέσσερις συλλήψεις ανηλίκων για τον βιασμό 22χρονης

Οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνούνται τη χρήση βίας στην σεξουαλική επαφή.

Η 22χρονη εξετάστηκε από γυναικολόγο του νοσοκομείου Λάρισας το βράδυ του Σαββάτου, όταν και τελέστηκε ο ομαδικός βιασμός, που καταγγέλλει, ενώ αύριο Τρίτη (9/5) αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή του νοσοκομείου.

Οι ανήλικοι βίαζαν την 22χρονη και ο φίλος τους… κατέγραφε σε βίντεο την φρίκη

Όπως κατήγγειλε η 22χρονη, φεύγοντας από το παζάρι του Τυρνάβου για να επιστρέψει στη Λάρισα, δέχθηκε επίθεση από εφήβους, οι οποίοι την παρέσυραν σε μία οικοδομή. Εκεί, η νεαρή γυναίκα βίωσε την φρίκη. Αρχικά, δύο ανήλικοι την κακοποίησαν σεξουαλικά, ενώ στη συνέχεια φώναξαν ακόμη δύο άτομα, που με τη σειρά τους βίασαν την 22χρονη. Όλο αυτό το διάστημα, ο πέμπτος της παρέας βιντεοσκοπούσε τα… «κατορθώματα» των φίλων του, που κακοποίησαν την άτυχη γυναίκα.

Όταν τελείωσε το μαρτύριο, το θύμα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και έκανε την καταγγελία. Από τις περιγραφές, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες και προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων, που στη συνέχεια μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mega, οι τρεις συλληφθέντες είναι κάτοικοι Τυρνάβου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ