Τύρναβος: Οι ανήλικοι βίαζαν την 22χρονη και ο φίλος τους… κατέγραφε σε βίντεο την φρίκη

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση ομαδικού βιασμού μίας 22χρονης από παρέα ανηλίκων, το βράδυ του Σαββάτου στον Τύρναβο. Η νεαρή γυναίκα βρήκε τη δύναμη να καταγγείλει στις αστυνομικές αρχές τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια των άγουρων δραστών, με αποτέλεσμα να υπάρχουν τέσσερις συλλήψεις ανηλίκων και των γονέων τους.

Τύρναβος: Τέσσερις συλλήψεις ανηλίκων για τον βιασμό 22χρονης

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 22χρονη κατήγγειλε ότι φεύγοντας από το παζάρι του Τυρνάβου για να επιστρέψει στη Λάρισα, δέχθηκε επίθεση από εφήβους, οι οποίοι την παρέσυραν σε μία οικοδομή. Εκεί, η νεαρή γυναίκα βίωσε την φρίκη. Αρχικά, δύο ανήλικοι την κακοποίησαν σεξουαλικά, ενώ στη συνέχεια φώναξαν ακόμη δύο άτομα, που με τη σειρά τους βίασαν την 22χρονη. Όλο αυτό το διάστημα, ο πέμπτος της παρέας κατέγραφε τα… «κατορθώματα» των φίλων του, που κακοποίησαν την άτυχη γυναίκα.

Όταν τελείωσε το μαρτύριο, το θύμα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και έκανε την καταγγελία. Από τις περιγραφές, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες και προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων. Στη συνέχεια, συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι που κατηγορούνται για βιασμό και ένας τέταρτος ανήλικος, που κατηγορείται για συνέργεια. Παράλληλα, συνελήφθησαν οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Ο τέταρτος ανήλικος που φέρεται να βίασε την 22χρονη αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mega, οι τρεις συλληφθέντες είναι κάτοικοι Τυρνάβου. Αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα, Δευτέρα, ενώπιον του Εισαγγελέα Λάρισας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ