Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Το ξέσπασμα της μητέρας – «Αν γνώριζα ότι είναι όλοι τους βιαστές…»

Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, που βρίσκεται στη φυλακή ξεσπά για όσα συνέβησαν στην κόρη της, λέγοντας χαρακτηριστικά «αν γνώριζα τι έχει ο καθένας στο μυαλό του δε θα είχε συμβεί όλο αυτό στο παιδί μου».

Χαρακτηριστικά δήλωσε στην εφημερίδα «Μπαμ»:

«Αν ήξερα ότι ο διπλανός και ο παρακείμενος άνθρωπος, που δεν σου πάει το μυαλό, μπορεί να ήταν αυτό το πράγμα, θα είχα προφυλάξει το παιδί μου. Αν γνώριζα τι έχει ο καθένας στο μυαλό του, σίγουρα δε θα είχε συμβεί όλο αυτό στο παιδί μου».

Ο δικηγόρος της μητέρας, Απόστολος Λύτρας δηλώνει πως θα υπάρξουν και άλλες συλλήψεις:

«Η μικρή έχει αναφερθεί και σε άλλα πρόσωπα που δεν έχει προσδιορίσει ακόμα, αναμένουμε αυτή η υπόθεση να τραβήξει πολύ καιρό καθώς θα ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις».

Υπενθυμίζεται ότι χθες πραγματοποιήθηκε ακόμη μια σύλληψη για την υπόθεση, ενώ προχθες οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε επτά άτομα. Ένας εξ’ αυτών είναι πατέρας δυο παιδιών και κατηγορείται πως κακοποίησε τη 12χρονη, όσο η γυναίκα του ήταν έγκυος.

Η σύζυγός του αρνείται τα πάντα και δηλώνει, μιλώντας στο Star:

«Είναι ψέματα, είναι μεγάλο ψέμα ο άντρας μου γνώριζε την κοπέλα, ήταν μικρή κοπέλα. Όλα τα αδέρφια της κοπέλας γνωρίζει, τη μάνα του, τον πατέρα του τον γνωρίζει».

Και προσθέτει: «Τους είχε δώσει και λεφτά στα μικρά τα παιδιά, τους έχει αγοράσει και παγωτά γιατί τα λυπόταν».

Είχανε δείξει φωτογραφία στην κοπέλα και την είχαν ρωτήσει “τον γνωρίζεις αυτόν τον άνθρωπο;”. Είχε πει η κοπέλα: “Τον γνωρίζω. Με είχε πάρει στο αμάξι με είχε πάει κάπου και μου είχε δώσει 50 ευρώ”. Έχουμε και δύο μικρά παιδιά πώς να κάνει κάτι τέτοιο; Δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο με δύο μωρά», προσθέτει με δάκρυα στα μάτια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ