Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Οι συνομιλίες μέσω blindchat με τους 212 υποψήφιους βιαστές

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

Της Άννας Κανδύλη 

Σε ότι αφορά στις συνομιλίες από το προφίλ της 12χρονης -που φέρεται να διαχειριζόταν ο 53χρονος- με τους 212 άνδρες που εξέφραζαν το ενδιαφέρον τους για τα ραντεβού της φρίκης, αυτές γίνονταν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής blindchat. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτές αποτυπώνονται τόσο το e-mail αλλά και τα στοιχεία της PayPal κάρτας που χρησιμοποιούσαν.

Οι περισσότεροι από τους άνδρες αυτούς σήμερα έχουν κατεβάσει τα προφίλ τους, ενώ κάποιοι απ’ αυτούς φαίνονται να αρνούνται τις προτάσεις για συνεύρεση, με φράσεις όπως «είσαι ακόμα μικρή» και «έχεις χρόνο γι’ αυτά όταν μεγαλώσεις».

Η προκλητική απολογία του 42χρονου

Ο 42χρονος Ιωάννης Σοφιανίδης, στην απολογία του παραδέχτηκε ότι πλήρωσε την 12χρονη για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

«Είχα μπει σε ένα τσατ γνωριμιών και γνώρισα την κοπέλα. Αυτή μου είπε ότι έχει ανάγκη από χρήματα γιατί τα είχε πάρει κρυφά από την μητέρα της και έπρεπε να τα επιστρέψει.
Όταν συναντηθήκαμε μου είπε να της δώσω 50 με 70 ευρώ και “από εκείνην ότι θέλω”. Πήγαμε σε ένα ερημικό μέρος… Την άλλη μέρα με πήρε τηλέφωνο, της είπα δεν θέλω να μιλήσουμε και αυτή με απείλησε ότι θα πάει στην Αστυνομία γιατί είναι ανήλικη και μπλόκαρα το τηλέφωνο της», είπε στην απολογία του.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι η 12χρονη τον κάλεσε από άλλο τηλέφωνο και βρέθηκαν κι άλλες φορές. Ισχυρίστηκε ότι σε άλλη συνάντηση η 12χρονη αποχώρησε για λίγο, και όταν επέστρεψε του ανέφερε ότι έδωσε τα χρήματα στην μητέρα της. Στην ερώτηση πώς το δικαιολογούσε στην μητέρα της, αυτή του απάντησε ότι θα της έλεγε ότι φροντίζει μια θεία.

«Ερχόταν μόνη της στα ραντεβού, φαινόταν γύρω στα 17. Τον Ηλία Μίχο δεν τον γνωρίζω, ούτε είδα να έρχεται με άλλο πρόσωπο» είπε στην απολογία του ο 42χρονος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ