Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Δεν εντοπίστηκε στο κινητό της μητέρας της ανήλικης το «blindchat» – Τα νέα στοιχεία

Ολοκληρώθηκε η έρευνα στο κινητό τηλέφωνο της μητέρας της 12χρονης, που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης στον Κολωνό. Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, φαίνεται πως δεν έχει εντοπιστεί στο κινητό της 37χρονης η εφαρμογή γνωριμιών «blindchat» μέσω της οποίας ο Ηλίας Μίχος εντόπιζε και προσέγγιζε ενδιαφερόμενους βιαστές για την ανήλικη.

Την είδηση μετέδωσε το Mega, σημειώνοντας ότι μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο εάν η συγκεκριμένη πλατφόρμα ήταν εγκατεστημένη σε κάποιον υπολογιστή, σταθερό ή φορητό, στο σπίτι της οικογένειας της ανήλικης.

Το γεγονός ότι δεν εντοπίστηκε η εφαρμογή «blindchat» στο κινητό της μητέρας γεννά ερωτήματα, καθώς κατηγορείται ότι εκείνη έκλεισε το ραντεβού της φρίκης με τον πρώτο συλληφθέντα, τον Γιάννη Σοφιανίδη. Όπως ο ίδιος έχει καταθέσει, ήταν αυτός που είχε βιάσει την ανήλικη τις περισσότερες φορές.

Απολογούμενος, ο Γιάννης Σοφιανίδης είχε ισχυριστεί πως η συνάντηση με την 12χρονη είχε κλειστεί μέσω αυτής της εφαρμογής.

Χθες, ο ίδιος τηλεοπτικός σταθμός αποκάλυψε ότι από την έρευνα που διενεργήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, διαπιστώθηκε ότι ο Ηλίας Μίχος είχε στο κινητό του τηλέφωνο τις εφαρμογές Blindchat, Messenger και Viber και διαχειριζόταν τα προφίλ της 12χρονης σε αυτές.

Επιπλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, δεν εντοπίστηκαν στο τηλέφωνο της μητέρας της ανήλικης οι κοινοί λογαριασμοί της 12χρονης με τον Ηλία Μίχο που είχαν στις εφαρμογές Viber και Whatsapp.

Η 37χρονη μητέρα της ανήλικης κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού και αναμένεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ