Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αίτηση για συμπληρωματική κατάθεση – Θα δώσει νέα ονόματα το παιδί

Νέα ονόματα για το κύκλωμα μαστροπείας και παιδόφιλων φέρεται να είναι έτοιμη να καταθέσει η 12χρονη από τον Κολωνό, η οποία επί χρόνια ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Οι δικηγόροι της έκαναν αίτημα ώστε το παιδί να κληθεί να καταθέσει συμπληρωματικά, ενώ φέρεται να έχει θυμηθεί 5 με 6 άνδρες που την κακοποίησαν.

Κολωνός: Προσπάθειες εκφοβισμού της 12χρονης καταγγέλλει μέσα από τη φυλακή η μητέρα της

Η δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη κατέθεσε εκ νέου αίτηση στην ανακρίτρια για συμπληρωματική κατάθεση της ανήλικης. Αντίστοιχο αίτημα είχε κατατεθεί προ 10ημερου και η Ασπασία Ταραχοπούλου, το οποίο είχε απορριφθεί.

«Σήμερα καταθέσαμε νέα αίτηση προς την κυρία Πρόεδρο, για συμπληρωματική κατάθεση του παιδιού, καθώς η προηγούμενη που είχε καταθέσει η κυρία Ταραχοπούλου είχε απορριφθεί ως αόριστη. Σήμερα το παιδί είπε σε εμάς τα ονόματα και τα καταθέσαμε» είπε η κ. Λεγάκη.

Κολωνός: Επίθεση με μαχαίρι κατά της 12χρονης – Tι καταγγέλλουν οι δικηγόροι της οικογένειας

«Θέλει να καταθέσει για 5-6 άτομα – Απαραίτητη η προστασία της»

Χθες πάντως, σύμφωνα με τους δικηγόρους του, το ανήλικο κορίτσι δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι μέσα στο σπίτι της θείας του, η οποία το έχει πάρει υπό την προστασία της. “Άγνωστος άνδρας, με καλυμμένα χαρακτηριστικά και καλυμμένα τα παπούτσια του με ποδονάρια, προσπάθησε να μπει από την πόρτα, η μικρή την έσπρωξε και πρόλαβε να επιτεθεί στο κορίτσι με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την στο χέρι! Το κορίτσι φώναξε δυνατά και αμύνθηκε, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να σπεύσει να φύγει” καταγγέλλουν οι δικηγόροι του κοριτσιού.

«Πριν από δύο ημέρες άγνωστος, σταμάτησε μπροστά στον μικρό αδελφό της 12χρονης και τον προειδοποίησε με κίνηση του χεριού να σωπάσει. Πριν από δέκα ημέρες πέτρα έσπασε παράθυρο στο δωμάτιο των παιδιών, κάποιος με κουκούλα εθεάθη να παρακολουθεί το σπίτι», είπε στην ΕΡΤ η δικηγόρος της μικρής, Ασπασία Ταραχοπούλου. Έπειτα από αυτά τα γεγονότα, αναμένεται να υποβληθεί αίτημα στην Εισαγγελία Ανηλίκων για φύλαξη του σπιτιού, που διαμένει το παιδί.

Κολωνός: Η ανακρίτρια απέρριψε αίτημα για εκ νέου κατάθεση της 12χρονης

«Δεν έχουν λάβει κάποιο μέτρο για την προστασία του παιδιού» σημείωσε. «Η 12χρονη θυμάται κι άλλα πρόσωπα και θέλει να τα υποδείξει. Το ίδιο το παιδί το ζητάει, ξέρει πού μένουν και όλα τα στοιχεία τους. Το αίτημα που κάναμε απορρίφθηκε. Κάναμε και νέο αίτημα και ελπίζω να γίνει δεκτό αυτή τη φορά» πρόσθεσε.

«Μου είπε για 5-6 άτομα η 12χρονη, τα στοιχεία τους είναι στο αίτημα» υπογράμμισε η δικηγόρος.

 

Ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας μίλησε για την επίθεση στην εκπομπή του ΟΡΕΝ, “Ανοιχτή Επικοινωνία”.

«Το παιδί μένει με την θεία, εκτός Αθηνών. Δεν είναι το πρώτο περιστατικό, είναι το τρίτο» δήλωσε ο κ. Λύτρας. «Η θεία είναι μια ηρωίδα. Στηρίζει τα παιδιά χωρίς οικονομική βοήθεια» πρόσθεσε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ