Βέφα Αλεξιάδου: Να “έφευγα” τώρα εγώ και να έρχονταν οι κόρες μου πίσω – ΒΙΝΤΕΟ

Η Βέφα Αλεξιάδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η μαγείρισσα μίλησε για τον χαμό των δύο κοριτσιών της.

«Θα πάω στο μνήμα, θα ανάψω το καντήλι, θα προσευχηθώ για την ζωή του παιδιού μου, αλλά θα κοιτάξω να βοηθήσω τα παιδιά μου που είναι ζωντανά, τις εγγονές μου και τους γαμπρούς μου», είπε η Βέφα Αλεξιάδου, προσθέτοντας ότι ο πόνος μιας μάνας δεν φεύγει ποτέ και καλό θα είναι η μάνα να «φεύγει» πριν από τα παιδιά της.

Δείχνοντας τις φωτογραφίες των κοριτσιών της που υπάρχουν στο σπίτι της, η μαγείρισσα μίλησε για τις ευχάριστες στιγμές που πέρασαν μαζί και ξέσπασε: «ξέρεις τι λέω; Να “έφευγα” τώρα εγώ και να έρχονταν οι κόρες μου πίσω! Αλλά δεν γίνεται όμως…».

«Γιατί να με λυπούνται; Δεν θέλω να με λυπούνται! Λυπάμαι εγώ τον εαυτό μου! Έξω από την πόρτα μου είμαι η Βέφα για όλο τον κόσμο, που δεν θέλει να στεναχωρήσει κανένα», συνέχισε η Βέφα και αναγνωρίζει ότι πρέπει να είναι δυνατή για τις εγγονές της: «πρέπει να είμαι χαρούμενη, χαμογελαστή, να κάνω τον καραγκιόζη. Πρέπει να βοηθάω και τους γαμπρούς μου και οικονομικά και ψυχολογικά και όπως μπορώ, με τον καλύτερο τρόπο».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή “Mία”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK