Βασίλης Καρράς: Το μεσημέρι η τελευταία πράξη του δράματος στο Κοκκινοχώρι – Οδύνη για τον «άρχοντα» του λαϊκού τραγουδιού

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, υπό τους ήχους της ορχήστρας του και τα χειροκροτήματα εκατοντάδων αγαπημένων του προσώπων, η σορός του Βασίλη Καρρά «έφυγε» από τη Θεσσαλονίκη για το Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Βασίλης Καρράς: «Βλακείες λένε, δεν πεθαίνω έτσι εύκολα» – Ο Κοκλώνης αποκάλυψε τον ανατριχιαστικό τους διάλογο

Σήμερα το μεσημέρι, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας θα πραγματοποιηθεί η τελευταία πράξη του δράματος για τον δημοφιλή καλλιτέχνη. Στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί τρισάγιο στην Εκκλησία του χωριού και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί η ταφή.

Επιθυμία της οικογενείας του είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Βασίλης Καρράς: Ο Αχιλλέας Μπέος τραγούδησε το «Δεν πάω πουθενά» σε εκδήλωση στον Βόλο – ΒΙΝΤΕΟ

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί υπό τους ήχους της φιλαρμονικής ορχήστρας «ΑΠΟΛΛΩΝ» Ροδολίβους με μαέστρο τον Ευάγγελο Ανδρίκο.

Τιμής Ένεκεν, την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου προς τιμήν του Βασίλη Καρρά θα διευθύνει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής – Μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής.

Βασίλης Καρράς: Λύγισε η σύζυγός του με τον «αποχαιρετισμό» στην Θεσσαλονίκη

Πραγματικότητα θα γίνει η μεγάλη συναυλία που ήθελε ο «άρχοντας» του λαϊκού τραγουδιού, Βασίλης Καρράς, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής και φίλος του μεγάλου ερμηνευτή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη thestival.gr (@thestival.gr)

Χθες, Τρίτη, με δάκρυα στα μάτια, συγκίνηση και σιγοτραγουδώντας στίχους από τραγούδια που ερμήνευσε με τον δικό του μοναδικό τρόπο, οι Θεσσαλονικείς, οι βορειοελλαδίτες και όχι μόνον, είπαν το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο Βασίλη Καρρά, η σορός του οποίου τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα από το πρωί της Τρίτης έως και αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Η οικογένειά του ήταν συντετριμμένη. Φίλοι, συνεργάτες, καλλιτέχνες, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, πολιτικοί και απλοί πολίτες ήταν εκεί, στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη, για να αποχαιρετίσουν τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή.

Οι μουσικοί του ήταν εκεί και τον συνόδεψαν στην έξοδό του από την εκκλησία με το «Νύχτα ξελογιάστρα» και το «Πού πας». Συγκινημένοι, ο μαέστρος του και συνάδελφοί του που αποτελούσαν την ορχήστρα του, έπαιζαν μαζί του για τελευταία φορά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ