Βασίλης Καρράς: Λύγισε η σύζυγός του με τον «αποχαιρετισμό» στην Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε λίγος πριν τις 5 μ.μ. το λαϊκό προσκύνημα στον Βασίλη Καρρά, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στην Θεσσαλονίκη. Τραγικές φιγούρες η σύζυγος του αγαπημένου τραγουδιστή, Χριστίνα, η κόρη του, Ειρήνη, καθώς και ο αδελφός του, Δαμιανός.

Μάλιστα κατά την έξοδο της σορού από το Ναό η σύζυγος του Βασίλη Καρρά δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, με την κόρη τους να στέκεται βράχος δίπλα της. Την ίδια ώρα η ορχήστρα του Βασίλη Καρρά έπαιζε επιτυχίες του τραγουδιστή σε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό «αντίο».

Καρράς σύζυγος

Ο Βασίλης Καρράς ήταν επί 46 χρόνια περίπου παντρεμένος με την γυναίκα του Χριστίνα την οποία και λάτρευε. Το ζευγάρι απέκτησε μία κόρη την Ειρήνη, η οποία και παντρεύτηκε το 2019. Αναφερόμενος στην γυναίκα του είχε πει χαρακτηριστικά: «Εγώ παντρεμένος γεννήθηκα. Στα 18 μου γνώρισα τη γυναίκα μου και στα 20 παντρεύτηκα. Γυναίκα, τη λέω. Έτσι φώναζε κι ο πατέρας μου τη μάνα μου. Στην οικογένειά μου κρατάμε τις παραδόσεις. Πάντως, το όνομά της είναι Χριστίνα. Και εκνευρίζεται πολύ όταν μουρμουρίζει και δεν της απαντάω… Έχουμε και μία κόρη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ