Μάκης Δελαπόρτας για την κηδεία της Μαίρης Χρονοπούλου: Έγιναν απρέπειες, απλά δεν τις είδατε εσείς

Στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, «Στούντιο 4», παραχώρησε συνέντευξη ο Μάκης Δελαπόρτας. Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε και για την κηδεία της Μαίρης Χρονοπούλου.

«Η περίπτωση της Μαίρης με πονάει ιδιαίτερα, υπήρξε μία «ανθρωποφαγία» που με ενόχλησε πάρα πολύ, εννοώ για τους ανθρώπους που ήταν δίπλα της», ανέφερε αρχικά μιλώντας για την κηδεία της Μαίρης Χρονοπούλου.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι: «Εμένα με είδατε τελευταία φορά με την Μαίρη στη κηδεία της, που ήμουν πραγματικά συντετριμμένος. Εγώ στις κηδείες δεν μπορώ να παίζω θέατρο και γι’ αυτό αποφεύγω πολλές φορές να πηγαίνω, γιατί είμαι ευσυγκίνητος και γιατί δεν αντέχω τις εικόνες.

Στη Μαίρη αναγκάστηκα να γίνει αυτό και να το ζήσω στο σπίτι της, γιατί θεώρησαν κάποιοι ότι έπρεπε να μπει σπίτι, να μείνει εκεί. Εμένα η εικόνα μόνο ενός φέρετρου μέσα στο σαλόνι που εμείς τρώγαμε, πίναμε δεν μου άρεσε.  Δεν θα το ήθελε έτσι.

Επίσης δεν θα ήθελε φωτογραφίες στον Τύπο την τελευταία της εικόνα και έγινε αυτό ερήμην της και χωρίς την θέλησή της. Αυτό εμένα με πλήγωσε βαθιά και όταν βγήκα έξω από το σπίτι και έκλαιγα, ήταν γι’ αυτό τον λόγο».

Γίνανε απρέπειες, απλά δεν τις είδατε εσείς

Επίσης, είπε: «Αποφάσισαν για το τέλος της άνθρωποι που μπορεί και να την γνώριζαν αλλά αισθάνθηκαν… Εκεί υπήρξε μία ποιος την ξέρει πιο πολύ, ποιον αγαπούσε πιο πολύ… Και εμένα όταν με καλούσαν σε κάποια τέτοια συμβούλια, δεν ήθελα να πηγαίνω.

Γινόντουσαν κάποια τέτοια συμβούλια, γιατί το τι πρέπει να γίνει με την κηδεία, με την καύση, με όλα αυτό. Αυτά τα συμβούλια ήταν 4-5 ατόμων και παραπάνω ίσως. Αλλά δεν με αφορούσαν αυτά, είχε φύγει ο άνθρωπος που αγαπούσα, από κει και πέρα είχε ολοκληρωθεί ο κύκλος για μένα».

«Βεβαίως όταν φεύγει ένας άνθρωπος πρέπει να σεβόμαστε και κάποια πράγματα, δεν πρέπει να ξεφεύγουν αυτά. Γίνανε απρέπειες, απλά δεν τις είδατε εσείς. Εγώ που τις είδα στεναχωρήθηκα βαθιά και γι’ αυτό αποστασιοποιήθηκα», τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ