Νόρα Βαλσάμη: Τι αποκάλυψε για την Μαίρη Χρονοπούλου και την περιουσία της

«Είχε μεγάλη ψυχή η Μαίρη και ήταν αντράκι στον χαρακτήρα. Με τον θάνατο της Μαίρης έκλεισε ένας ολόκληρος κύκλος από τους ηθοποιούς», είπε η Νόρα Βαλσάμη.

Στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα έδωσε συνέντευξη η Νόρα Βαλσάμη. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη Μαίρη Χρονοπούλου, αποκαλύπτοντας όσα είπαν στην τελευταία τους συνάντηση.

«Λατρεμένη γυναίκα! Εγώ μαζί της ξεκίνησα στο θέατρο, μικρό κορίτσι. Και με ζήτησε να πάω να τη δω πριν πεθάνει. Και πήγα και την είδα στο σπίτι της 20 μέρες πριν φύγει από τη ζωή. Καθίσαμε και μιλήσαμε για όλα. Με κοιτούσε στα μάτια και μου έλεγε κάθε λίγο: “Σε αγαπώ τόσο πολύ γιατί είσαι το πιο αγνό παιδί του ελληνικού κινηματογράφου”. Σε εκείνη την κουβέντα της μου είχε μιλήσει και για τον θάνατό της, ότι ως τελευταία επιθυμία ήθελε τα χρήματά της να τα δώσει στους φτωχούς και στην υπηρέτριά της. Είχε μεγάλη ψυχή η Μαίρη και ήταν αντράκι στον χαρακτήρα. Με τον θάνατο της Μαίρης έκλεισε ένας ολόκληρος κύκλος από τους ηθοποιούς. Πλέον είναι η σειρά μου να “φύγω”, γιατί έχω μείνει πολύ μόνη», ανέφερε η Νόρα Βαλσάμη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ