Μάκης Δελαπόρτας: «Η Χρονοπούλου δεν θα ήθελε να την δει όλη η Ελλάδα νεκρή – Βγήκα έξω και ξέσπασα»

Ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA για την κηδεία της Μαίρης Χρονοπούλου και την «γιορτή» που στήθηκε στο σπίτι της.

Ο γνωστός ηθοποιός και βιογράφος αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στο τελευταίο αντίο στην αγαπημένη ηθοποιό:

«Η ημέρα ήταν πάρα πολύ δύσκολη για μένα. Στεναχωριέμαι με όλα αυτά που ακούω, όλα αυτά που συνέβησαν εκεί. Δεν θα άρεσαν και στη Μαίρη σίγουρα. Πρώτα από όλα να πω εγώ την δική μου, αν θέλετε, ταπεινή, άποψη και να την καταθέσω γιατί χθες εκτυλιχτήκαν κάποια πράγματα εκεί τα οποία δεν έπρεπε να γίνουν. Ωστόσο εγώ δεν είμαι πάρα πολύ ψύχραιμος άνθρωπος στους αποχωρισμούς των δικών μου ανθρώπων. Την μητέρα μου δεν την είδα νεκρή, τον πατέρα μου επίσης. Τους πολύ δικούς μου ανθρώπους δεν τους είδα νεκρούς.

Αυτό σημαίνει πως είχα αποφασίσει ούτε τη Μαίρη να δω νεκρή γιατί θέλω να τους θυμάμαι ζωντανούς και χαμογελαστούς έτσι όπως τους ήξερα. Την Μαίρη την είδα στο νοσοκομείο όταν, την βραδιά που την βρήκαν στο σπίτι, ο Θωμάς μού ζήτησε να πάω για να μην είναι μόνος του. Την χάιδεψα, της μιλούσα, ήταν αναίσθητη. Δεν είχε τις αισθήσεις της. Όσο ήταν ζωντανή, δηλαδή, ήμουν εκεί. Όταν την έφεραν σπίτι και μου είπαν ότι «μέσα στην αίθουσα πρέπει να είμαστε μόνο οι στενοί φίλοι, οι δικοί της άνθρωποι και να ανοιχτεί για να την δούμε», είπα στον κ. Γιαννόπουλο «σας παρακαλώ, δεν το αντέχω». Πήγα λίγο πιο πίσω, την άνοιξαν και όταν την είδα, κατέρρευσα. Βγήκα έξω και ξέσπασα.

Θέλω να πω πως μέχρι εκεί ήταν πάρα πολύ σεβαστό όλο αυτό. Να έρθει σπίτι, να αποχαιρετήσει τον χώρο της και να βρεθούν κάποιοι στενοί της φίλοι γύρω της. Από εκεί και πέρα, όμως, το να μπουν οι κάμερες πάνω από το φέρετρο της , μέσα στο σπίτι της, όλες οι κάμερες της Ελλάδας και όλη η Ελλάδα να δει την Μαίρη νεκρή νομίζω προσωπικά πως δεν θα το ήθελε ούτε η ίδια. Όσο κι αν ήταν όμορφη γιατί ήταν όμορφη. Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που έχω δει έναν νεκρό άνθρωπο, έναν νεκρό ηθοποιό.

Δεν ξέρω πως έγινε εκείνη τη στιγμή όλο αυτό, αυτό που θα ήθελα όμως να παρακαλέσω τους δημοσιογράφους είναι το εξής. Ας σεβαστούμε κάποιες τέτοιες στιγμές, πολύ ιδιαίτερες, που είναι το τέλος ενός ανθρώπου. Έμαθα σήμερα ότι σε sites και πρωτοσέλιδα υπάρχει η εικόνα της νεκρή και στεναχωριέμαι πολύ γι’ αυτό. Προσωπικά στεναχωριέμαι, συγχωρέστε με, δεν το αντέχω να το βλέπω αυτό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ