Βασίλης Καρράς: Οι επώνυμοι που έδωσαν το παρών στο λαϊκό προσκύνημα – «Δεν θα πάει πουθενά, εδώ θα μείνει»

Από το πρωί κόσμος απ’ όλη την Ελλάδα συρρέει στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στην Θεσσαλονίκη για να τιμήσει και να πει το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Καρρά. Ανάμεσα τους και δεκάδες επώνυμοι και καλλιτέχνες που γνώριζαν τον «Άρχοντα της πίστας» και είχαν συνεργαστεί μαζί του.

Μεταξύ άλλων, το παρών έδωσαν η Άντζελα Δημητρίου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Κώστας Μακεδόνας και ο Πέτρος Ιακωβίδης, ενώ στεφάνι έστειλε και η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη και ο Νότης Σφακιανάκης.

«Λίγες μέρες πριν ήρθα στη Θεσσαλονίκη για να κάνω Χριστούγεννα και πήγαμε με την κουμπάρα μου, με την μάνατζέρ μου σε ένα εστιατόριο και φάγαμε. Ξαφνικά, έμαθα ότι ο αγαπημένος μου συνάδελφος και πάνω από όλα ήμαστε σαν αδέλφια, έφυγε. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του, να είναι καλά να τον θυμούνται πάντα. Εγώ τον Βασίλη θα τον νοιάζομαι», ανέφερε η Άντζελα Δημητρίου εμφανώς συντετριμμένη.

«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου οι άνθρωποι να ισορροπήσουν στην ζωή έτσι όπως ισορρόπησε ο εξαιρετικός συνάδελφος Βασίλης Καρράς. Έχουμε γνωριστεί και έχουμε συνεργαστεί το 1990. Στις συνειδήσεις του κόσμου θα μείνει πραγματικά αξέχαστος γιατί ήταν ένας ανιδιοτελής άνθρωπος σε πολλά πράγματα και ποτέ δεν το πρόβαλλε αυτό και αυτή είναι η αλήθεια στην ανιδιοτέλεια», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Ζουγανέλης

 

Στο λαϊκό προσκύνημα βρέθηκε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αλλά και η Λένα Ζευγαρά. «Μια τεράστια απώλεια του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού και το κυριότερο για μένα ένας τεράστιος άνθρωπος με ψυχή μικρού παιδιού. Εγώ προσωπικά του οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ. Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια», σημείωσε η Λένα Ζευγαρά

Αργυρός κηδεία Καρρά

«Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, να είμαστε καλά εμείς, να είμαστε γεροί και να τον θυμόμαστε. Του νέους καλλιτέχνες μας βοηθούσε πάρα πολύ όλους και με τις συμβουλές και πάντα στα μαγαζιά και τον ευχαριστούμε για όλα», είπε ο Πέτρος Ιακωβίδης.

«Ο φίλος μου, ο κουμπάρος, ο συνεργάτης, δεν έφυγε, εδώ είναι. Όλη η Ελλάδα ακούει τα τραγούδια του. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος έβαλε τη νεολαία στο λαϊκό τραγούδι», τόνισε ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο Κώστας Μακεδόνας υπογράμμισε: «Ήρθαμε με μεγάλη συγκίνηση να αποχαιρετήσουμε έναν καλό φίλο και σπουδαίο καλλιτέχνη, συνάδελφο. Έναν άνθρωπο που τόσα χρόνια στη νύχτα κατάφερε να μείνει φωτεινός, να μείνει καλός, να μείνει αγνός. Έναν άνθρωπο γενναιόδωρο και φιλάνθρωπο. Επικεντρώνομαι στο ανθρώπινο στοιχείο του, γιατί αυτό ήταν πάρα πολύ σημαντικό. Αυτό ίσως στο τέλος μετράει πάνω απ’ όλα. Εμείς θα τον έχουμε στην καρδιά μας για πάντα. Δεν θα πάει πουθενά, εδώ θα μείνει».

«Αδελφέ θα τα ξαναπούμε…», γράφει το στεφάνι που έστειλε ο Νότης Σφακιανάκης. Στεφάνι έστειλε επίσης και η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ