Ο Παράδεισος των κυριών – Spoiler: Η Μιράντα λυγίζει και φιλά το Ντίνο

Δυνατές εξελίξεις έρχονται στον “Παράδεισο των κυριών”. Η σχέση της Μιράντας και του Ντίνου έχει περάσει από αρκετές δυσκολίες και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να περνά. Η Μιράντα πήρε την απόφαση να ζητήσει από τον αγαπημένο της να χωρίσουν, όμως θα αντέξει να μείνει μακριά του;

Σύμφωνα με το “7 Μέρες Tv” ο Ντίνος κοντεύει να τρελαθεί. Από τη μια μέρα στην άλλη η Μιράντα αποφάσισε να τον χωρίσει, παραχώρησε το ποσοστό της στον Παράδεισο στον Σίμο και γκρέμισε όλα τα όνειρα που έκαναν παρέα. Απαιτεί εξηγήσεις, κι εκείνη, που ψάχνει μια δικαιολογία για να τον αποφύγει, του λέει ότι γύρισε στην αγκαλιά του Φώτη.

Όμως, ο Ντίνος δεν μπορεί να το δεχθεί και, όταν πηγαίνει στο σπίτι των Μπουραντάδων και τη βλέπει μέσα, αρχίζει να υποψιάζεται διάφορα. Δεν μπορεί να καταλάβει τι δουλειά έχει εκεί και απαιτεί να του πει τι συμβαίνει, όμως για άλλη μια φορά δεν παίρνει απάντηση. Το μόνο που του λέει η Μιράντα είναι ότι έγραψε το μερίδιό της στο κατάστημα στον Σίμο επειδή η Αμαλία δεν το δεχόταν, όμως ο Ντίνος δεν καταλαβαίνει τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Το ότι ο άνδρας που αγαπά είναι εκεί, μπροστά της, και παλεύει για τη σχέση τους κάνει τη Μιράντα να λυγίσει και, σε μια στιγμή αδυναμίας, του δίνει ένα ζεστό φιλί. Η Αμαλία τους βλέπει έτσι αγκαλιασμένους και η μητέρα της τα βάζει ξανά με τον εαυτό της γιατί θεωρεί ότι κατάφερε να την πληγώσει για άλλη μία φορά. Ανοίγει την καρδιά της στον Χριστόφορο και του εξομολογείται πώς νιώθει, κι αυτός με τη σειρά του προσπαθεί να της δώσει κουράγιο.

Ταυτόχρονα, μιλά στην Αμαλία για να την πείσει να του πει τα πάντα για εκείνο το βράδυ που έπεσε θύμα της ερωτικής εμμονής του Πάρη… Κι εκείνη, με τη στήριξη και της Μιράντας, του εξιστορεί όλες τις λεπτομέρειες του βιασμού της και πυροδοτεί την οργή του. Πλέον, είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει και να πάρει την επιμέλεια του παιδιού του Άγη και ξεκινά πόλεμο κατά του Βασιλείου.

Απολύει την Όλγα από την τράπεζα και, αφού συμβουλεύεται τον δικηγόρο του, πηγαίνει να μιλήσει ιδιαιτέρως στον Πάρη και να του ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ