Βασίλης Καρράς: Έως αργά το βράδυ σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του – Συρρέουν από όλη την Ελλάδα για το «τελευταίο αντίο»

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στην Θεσσαλονίκη τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του σπουδαίου λαϊκού ερμηνευτή Βασίλη Καρρά, η οποία άρχισε στις 12:35. Η σορός του δημοφιλούς τραγουδιστή είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από το πρωί με πολλούς να σπεύσουν να τον «αποχαιρετήσουν».

Βασίλης Καρράς: Συγκινεί η Μελίνα Ασλανίδου – «Είμαι σίγουρη πως χθες το βράδυ πέρασες από όλους μας να μας χαιρετήσεις…»

Η σορός του Βασίλη Καρρά αναμένεται να παραμείνει σε λαϊκό προσκύνημα έως αργά το βράδυ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στην Θεσσαλονίκη αναμένονται περί τα 35 τουριστικά λεωφορεία με θαυμαστές του λαϊκού καλλιτέχνη όπως και άτομα που θα φτάσουν με το τρένο, αλλά και ιδιωτικά αυτοκίνητα για να πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

Καρράς- λαϊκό προσκύνημα

Βασίλης Καρράς: Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και η κόρη του – Υποβασταζόμενες έφτασαν στην εκκλησία

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη το μεσημέρι στις 12 στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, κάτι που ήταν και η τελευταία επιθυμία του.

Βασίλης Καρράς- λαϊκό προσκύνημα

Βασίλης Καρράς: Θαυμαστής του ταξίδεψε από την Γερμανία στην Θεσσαλονίκη για να τον αποχαιρετήσει

Ο Βασίλης Καρράς -το πραγματικό όνομα του ήταν Βασίλειος Κεσογλίδης- υπήρξε ένας εξαιρετικά επιδραστικός καλλιτέχνης, ερμηνευτής μεγάλων επιτυχιών. Γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας στις 12 Νοεμβρίου 1953 και το 1969, στα δεκαέξι του χρόνια, έκανε την πρώτη του μουσική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο «Πρόσφυγας» στον Εύοσμο της δυτικής Θεσσαλονίκης. Έκανε τεράστιες επιτυχίες στο λαϊκό τραγούδι που υπηρέτησε, με δίσκους που έγιναν χρυσοί και πλατινένιοι, ενώ ιστορία άφησαν και ντουέτα που έκανε με πολλούς κορυφαίους τραγουδιστές.

Παράλληλα ως συνθέτης και στιχουργός έγραψε τραγούδια για πολλούς τραγουδιστές του ελληνικού τραγουδιού. Ως μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία του καταγράφηκε ο δίσκος «Μ’ έχεις Κάνει Αλήτη» με πωλήσεις πάνω από 180.000 αντίτυπα, τους στίχους και μουσική του οποίου είχε αναλάβει ο Μιχάλης Ρακιντζής.

Ο Βασίλης Καρράς πέθανε την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου σε ηλικία 70 χρόνων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ