Βασίλης Καρράς: Συγκινεί η Μελίνα Ασλανίδου – «Είμαι σίγουρη πως χθες το βράδυ πέρασες από όλους μας να μας χαιρετήσεις…»

Θλίψη έχει σκορπίσει στην χώρα η είδηση του θανάτου του Βασίλη Καρρά. Ιδιαίτερα συγκινητικές είναι οι αναρτήσεις που κάνουν οι δικοί του άνθρωποι και οι συνάδελφοί του, θέλοντας να τον αποχαιρετήσουν.

Ανάμεσα στις αναρτήσεις είναι και αυτή της Μελίνας Ασλανίδου, η οποία αποχαιρέτησε και δημόσια τον «Άρχοντα της πίστας» μέσα από ανάρτησή της στo Instagram.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία στο προφίλ της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και έγραψε στη λεζάντα: «Με κάλεσες μια φορά να τραγουδήσουμε παρέα στην Καβάλα στην πατρίδα σου, η πατρίδα μας είναι ιερή και για μένα είναι μεγάλη τιμή όταν ένας καλλιτέχνης με ζητάει κοντά του εκεί όπου μεγάλωσε, το πάθος σου η απλότητα σου, η ανθρωπιά σου… Ο δικός μας άνθρωπος στην Θεσσαλονίκη η φωνή μας, τα γλέντια μας, οι χαρές μας και η καψούρα, μας, η εφηβεία μας… Είμαι σίγουρη πως χθες το βράδυ πέρασες από όλους μας να μας χαιρετήσεις… δεν θα φύγεις ποτέ Βασίλη μου από την καρδιά μας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ