Βασίλης Καρράς: Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και η κόρη του – Υποβασταζόμενες έφτασαν στην εκκλησία

Τραγικές φιγούρες είναι η σύζυγος του Βασίλη Καρρά, Χριστίνα και η κόρη τους, Ειρήνη, οι οποίες έφτασαν υποβασταζόμενες στον Ιερό Ναό του Θεού Αγίας Σοφίας στην Θεσσαλονίκη. Εκεί όπου από το πρωί έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του τραγουδιστή ο οποίος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Κυριακής σε ηλικία 70 ετών.

Βασίλης Καρράς: Θαυμαστής του ταξίδεψε από την Γερμανία στην Θεσσαλονίκη για να τον αποχαιρετήσει

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες της ιστοσελίδας, karfitsa.gr, μητέρα και κόρη με δάκρυα στα μάτια έφτασαν στην εκκλησία, ενώ η Ειρήνη έπεσε στην αγκαλιά γνωστών και φίλων που την πλησίασαν.

Η σύζυγος και η κόρη του Βασίλη Καρρά

Βασίλης Καρράς: Σε λαϊκό προσκύνημα σήμερα η σορός του στην Θεσσαλονίκη – Αύριο η κηδεία του

Στον Ιερό Ναό βρίσκονται και ο Αχιλλέας Μπέος και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον άρχοντα του λαϊκού τραγουδιού.

Κόσμος έχει συγκεντρωθεί από τις 8 το πρωί, στην εκκλησία. Σε βαρύ κλίμα και κρατώντας λευκά λουλούδια, πολίτες περιμένουν στην ουρά για να αποτίσουν φόρο τιμής στον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή που έφυγε από κοντά τους.

Μενδώνη: Ο Βασίλης Καρράς ήταν ένα φαινόμενο που δεν κατατάσσεται και δεν ορίζεται

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία του θα τελεστεί αύριο στις 12 το μεσημέρι στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπως ήταν και η τελευταία επιθυμία του. Η οικογένειά του έχει ζητήσει αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος «Φλόγα» Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής θα μείνει στις καρδιές των θαυμαστών του σαν ένας άνθρωπος που έφερε το λαϊκό τραγούδι στο mainstream και το έκανε είδος αγαπητό για όλο τον κόσμο στην Ελλάδα.

Γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας και έκανε την πρώτη του μουσική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο «Πρόσφυγας» στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων, την δεύτερη μεγάλη του αγάπη μετά το τραγούδι. Από τότε δεν σταμάτησε ποτέ να τραγουδάει και να γεμίζει τα δισκοπωλεία με χρυσούς και πλατινένιους δίσκους.

Επίσης, ήταν συνθέτης και στιχουργός και έχει γράψει τραγούδια για πολλούς τραγουδιστές του ελληνικού τραγουδιού -μια ιδιότητά του που πολλοί δεν γνώριζαν. Κάποιοι από τους χρυσούς και πλατινένιους δίσκους του Βασίλη Καρρά φέρουν τους τίτλους «Αποκλειστικά για σένα», «Λέγε ό, τι θες», «Γιατί να χωριστούμε», «Μη χαθείς», «Πως τολμάς», «Τηλεφώνησε μου», «Γύρισε» και «Με έχεις κάνει αλήτη».

Η μεγαλύτερη επιτυχία του Βασίλη Καρρά είναι το τραγούδι «Με έχεις κάνει αλήτη», το οποίο πούλησε πάνω από 180.000 αντίτυπα και αγαπήθηκε εμφανέστατα από τον κόσμο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ